≡ Meniu

ASUS G751JY-T7422D, Republic of Gamers cu ecran mare

ASUS G751JY-T7422D e o alegere destul de performantă și nu cred că e nevoie de ceva mai bun. Chiar și dacă nu are cel mai avansat procesor, e important să nu fie unul cu tehnologie de economisire a energiei (de tip U). Seria Intel Haswell mi se pare suficient de bună pentru ce jocuri se află pe piață dar și placa video are un rol important. Designul pare să fie neschimbat dacă e să-l comparăm cu cel al altor laptopuri mai vechi (seria precedentă).

Alternativele sale sunt multe deoarece acest laptop nu e chiar ieftin. Dacă nu sunteți un gamer înrăit, atunci alegeți un laptop de tip multimedia. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

ASUS G751JY-T7422D, Republic of Gamers cu ecran mare

Procesorul său e unul de tip Core i7-4750HQ care e conceput pentru cei pasionați de jocuri. Acesta are o placă video mai deosebită însă o veți folosi doar când nu vă jucați ori nu redați filme. Ecranul acestui laptop are un panou IPS pentru unghiuri de vizibilitate mai bune și rezoluția e una foarte bună – 1080p.

Pe partea de memorie, are 16GB de RAM care e satisfăcător, un hard de 1TB și un SSD decent. E nevoie de două medii de stocare, deoarece pe unul puneți sistemul și jocurile iar pe celălalt stocați fișierele media. Placa video dedicată se numește GTX 980M care e cea mai bună de pe platformele mobile (laptopuri). E nevoie de o baterie așa de mare dacă vă interesează autonomia sa, dar pentru acasă e bine să-l țineți conectat mai tot timpul la priză (performanțele sunt maxime). Sistemul său de operare e Free DOS, deci trebuie instalat ulterior Windows 10 pe acesta deoarece e cea mai nou și bună versiune.

Plusuri: calitate video excelentă, performanțe grafice superioare, carcasă din aluminiu, tastatura sa, baterie mare etc.
Minusuri: nu are cel mai nou procesor.

ASUS G751JY-T7422D poate înlocui un desktop datorită performanțelor, dotărilor și tehnologiilor sale. Nu e chiar ieftin dar trebui luat în considerare cât de compact este acesta și mai ieftin poate fi un laptop de 15 inci. Clipul de jos vă ajută să vă faceți o idee despre acest laptop dar și despre variantele de 15 inci.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu