≡ Meniu

Asus G771JM-T7043D, laptop cu ecran FullHD și SSD de 512GB

Laptopul Asus G771JM-T7043D e o alegere destul de bună dacă vreți un gadget de ultimă generație care să poate fi la fel de util ca și un desktop. Are unitate Blu-ray pentru cei care vor să folosească astfel de diskuri, dar nu prea mi se pare prea utilă. Spun asta deoarece tot conținutul media e online, există servicii de stocare a pozelor dar și a altor tipuri de fișiere.

Dacă vi se apre cam sucmp, atunci trebuie să alegeți fie un laptop mai slab fie unul mai mic. Eu aș opta pentru varianta cu Core i5, 8GB și care nu are SSD (dacă mai e disponibilă). Totuși e bine să aibă Core i7 ținând cont de imaginea oferită de acel ecran. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus G771JM-T7043D, laptop cu ecran FullHD și SSD de 512GB

Procesorul său nu putea fi unul foarte slab deoarece e un laptop de gaming. Astfel Intel Core i7 4710HQ de 2.5 GHz mi se pare destul de bun iar placa video integrată e HD 4600. Placa video dedicată GTX 860M de 4GB e una de ultimă generație și chiar și una puțin inferioară era bună, însă să fie vorba de aceeași serie GTX. Ecranul de 17 inci poate fi suficient de mare având în vedere că nu veți juca de la o distanță mare față de el. Pentru vizionarea de filme, puteți să nu conectați un televizor dacă nu e FullHD, dar totuși o imagine mai mare e binevenită.

Memoria de 16GB e una de 1600MHz și nu cred că veți avea nevoie de mai mult. Are două medii de stocare iar ambele au 2TB (împreună). În plus, există și un SSD mare care va micșora timpul de pornire al aplicațiilor. Sunt prezente multe tehnologii chiar și cele 3D, dar pentru a viziona conținut 3D e nevoie de ochelari 3D. Ca și dotări suplimentare are: tastatură iluminată, securizare Kensington, carcasă din plastic și aluminiu.

Plusuri: performanțe ridicate, tastatură iluminată, fiabilitate, multe medii de stocare, design elegant și ecran superb.
Minusuri: nu oricine își poate cumpăra un așa laptop.

Asus G771JM-T7043D e un laptop destul de rigid și chiar trebuie să fie deoarece sunt incorporate multe tehnologii. Având în vedere că are Free DOS, eu aș opta pentru Windows 8,1.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu