≡ Meniu

Asus G771JM-T7044D, laptop portabil de gaming

Asus G771JM-T7044D nu e un laptop clasic și se poate observa ușor din designul său. E un laptop de gaming decent și care face parte din noua generație Republic of Gamers. Noile laptopuri sunt mai ușoare dar și mai eficiente deoarece au componente cu consum redus. Performațele nu au fost afectate de acest aspect iar acest tip de laptop suportă upgradeuri, adică puteți pute chiar și 16GB de RAM, două SSDuri. La acesta nu au sens unele upgrade-uri, poate doar la variantele mai scumpe.

Alternativele acestui laptop sunt laptopurile de tip multimedia sau chiar de la alte branduri. Eu prefer acesta deoarece are o serie special concepută pentru cei pasionați de jocuri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus G771JM-T7044D, laptop portabil de gaming

Procesorul acestui laptop e unul de gaming și e un Core i7-4710HQ cu placă video HD 4600. Ecranul de 17 inci are rezoluție FullHD și asta presupune că imaginea e ma clară dar și detaliile sunt mai vizibile. Un ecran mai mare era ideal pentru cei pasionați de filme și ieșirea HDMI e cea care v-o recomand. Jocurile rulează destul de bine cu 12 GB de RAM, SDD și cu GTX 860M. Există laptopuri RoG care au plăci video mai bune dar diferențele de performanță nu sunt chiar așa de mari.

Pe lângă acel SSD are și un hard de 1TB care poate stoca multe. Placa video integrată vă ajută doar să obțineți acea autonomie maximă, iar o autonomie bună poate fi atinsă doar dacă cu solicitați configurația dar ține cont și de unele caracteristici de imagine. Are blu-ray dar și mini DisplayPort, două dotări care nu sunt prezente la orice laptop. Unele modele mai scumpe au chiar și Thunderbolt, tehnologie destul de inutilă pentru că sunt puține gadgeturi și periferice care o au.

Tehnologiile de comunicații are WiFi ac dar și bluetooth. Pentru a beneficia de o viteză bună pe wireless e nevoie de un router cu acea tehnologie iar abonamentul la internet să fie de cel puțin 100 mbps.

Plusuri: tastatura iluminată, designul laptopului, performanțe mari, greutate redusă etc.
Minusuri: prețul cam piperat.

Asus G771JM-T7044D e doar un laptop dar poate concura cu multe desktopuri datorită performanțelor iar un desktop e ceva mai ieftin deoarece nu are monitor inclus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu