≡ Meniu

Asus K30AD-RO006D, desktop pentru acasă

Asus K30AD-RO006D e un desktop din categoria home office, iar datorită faptului că e foarte performant și stabil eu l-aș recomanda și celora care vor un desktop de firmă. Performanțele sale sunt susținute de un procesor i3-4150 care scoate 4978 puncte la benchmark.
Nu e tocmai de jocuri, dar dacă vrei să-l folosești la gaming atunci ți-aș recomanda să montezi o palcă video dedicată. În prezent are o placă integrată Intel HD care face față decent sarcinilor multimedia.

Având în vedere că e făcut de niște specialiști eu zic că nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Dar, trebuie ținut cont și de faptul că trebuie achiziționat un monitor, recomandarea mea fiind un LG 22MP55HQ.

Asus K30AD-RO006D, desktop pentru acasă

Stă foarte bine pe partea de caracteristici deoarece are memorie RAM 4GB, procesor dual core i3 4150 și un hard de 1TB cu 7200 rotații.
Din păcate nu vine cu sistem de operare, dar vine cu unitate optică DVD și port USB 3.0 pentru instalarea a ce sistem vrei. Eu aș recomanda Windows 8.1 deoarece va funcționa cel mai bine pe el.
Carcasa e special făcută așa încât să ai acces rapid la principalele porturi, iar perifericele livrate alături de acest PC sunt mouse și tastatură.
Dacă vrei să-i pui o placă video mai capabilă atunci ar trebui să te uiți și la o sursă nouă deoarece cea standard e una de 300W.

În comparație un un desktop făcut de tine acesta e mai bun deoarece e făcut de specialiști, lucru care garantează stabilitate în diferite operațiuni. Avantaje ale unui desktop față de un laptop sunt multe, printre care aș aminti faptul că e mai performant, mai ieftin și că îi poți adăuga componente suplimentare, plus înlocui pe cele deja existente.

Deci, dacă ești interesat de un desktop bun pentru filme, navigat pe web și jocuri simple atunci îți recomand acest model. Nu costă deloc mult și îți va oferi stabilitatea de care ai nevoie în diferite sarcini.
Aspectiv se prezintă foarte bine și pot să spun că sunt oarecum dezamăgit că nu găsești astfel de caracase și în comerț.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu