≡ Meniu

Asus K30AD-RO007D, desktop cu Core i3 și GT 720

Desktopul Asus K30AD-RO007D e unul decent deoarece configurația sa e una multimedia. Nu poate fi una de gaming deoarece placa video nu e una dintr-o serie GTX și procesorul trebuie să fie unul Core i5 sau i7 (preferabil din generația Haswell). Nu uitați că sunt necesare: un monitor, o multifuncțională și un sistem audio. Acestea sunt cele mai folositoare periferice și care trebuie să fie prezente la orice desktop fie că-l folosiți acasă fie la locul de muncă.

Dacă vi se pare cam scump, atunci vă recomand un model office, adică care are doar placa video Intel. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus K30AD-RO007D, desktop cu Core i3 și GT 720

Procesorul Core i3-4150 de 3.5 GHz e o alegere excelentă și care oferă o placă video decentă. Cu toate astea, placa video dedicată e mult superioară ca și performanțe. Placa de bază e una de ultimă generație, motiv pentru care are tehnologii wireless ca bluetooth și WiFi. Pe partea de memorie RAM are 4GB .

Are un hard de 1TB cu performanțe decente – 7200 RPM, totuși un SSD ar fi mai indicat pentru ca totul să pornească instantaneu. Placa video GeForce 720 e una din segmentul Low end motiv pentru care nu e o recomandare pentru gamerii înrăiți, dar o puteți schimba. Sistemul de operare lipsește la acest model, iar eu vă recomand Windows 8.1 pentru acesta. Sunt incluse perifericele standard (mouse + tastatură).

Porturile sale sunt următoarele: ieșire audio 7.1, HDMI, VGA, LAN, USBurile 2.0 și 3.0. Mai există și alte porturi dar cele anterior menționate, sunt cele mai importante. Unele se datorează plăcii video dedicate iar prin HDMI veți observa cea mai bună calitate video (la filme se poate vedea).

Plusuri: are un consum redus, cititor de carduri, WiFi, porturi USB 3.0, configurație excelentă în acest preț.
Minusuri: nu există un pachet cu monitor inclus.

Asus K30AD-RO007D e un desktop destul de bun și fiabil de la acest brand și care merită să-l încercați deoarece nu prea sunt multe alternative. Majoritatea producătorilor de desktopuri se axează mai mult laptopuri sau alte gadgeturi compacte. Un monitor de cel puțin 21 de inci e recomandat deoarece are imagine 1080p și multe dintre ele au intrare HDMI.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu