≡ Meniu

Asus K30AD-RO025D, sistem desktop cu Intel Haswell

Asus K30AD-RO025D e un desktop PC ideal pentru uz office deoarece fiabilitatea e importantă cât timp îl vreți pentru o perioadă îndelungată. După cum arată carcasa sa se poate observa că e un desktop simplu cu performanțe decente. Asus oferă soluții office, multimedia, business și chiar de gaming. Depinde de voi, care vi se potrivește dar cea de gaming e bună cam pentru orice și e normal la un așa preț.

Un desktop ca acesta e numai bun pentru aplicații, navigare web sau altele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus K30AD-RO025D, sistem desktop cu Intel Haswell

Se mai poate pune memorie RAM sau un hard/SSD dacă doriți. Procesorul i3-4160 e unul din a patra generație, lucru care e evident. Ea se numește Haswell și ultima familie sau generație e Broadwell. Are multe tehnologii avansate și chiar placa video HD 4400. Are un număr destul de generos de porturi: USBuri 2.0, USBuri 3.0, HDMI, VGA, LAN, microfon, ieșire audio, dar are și cititor de carduri.

Configurația sa are o memorie de 4GB la o frecvență de 1600 MHz care poate fi de ajuns. Un hard disk de 1TB e foarte spațios și performanțele sunt destul de mari – 7200 RPM. Are doar Free DOS, deci sunteți nevoiți să puneți Windows 8.1 64 de biți pe el. Recomand o versiune așa de nouă deoarece îi va evidenția mai bine performanțele și poate vreți să luați un monitor cu touch. Sunt incluse perifericele pentru el, mă refer la mouse și tastatură. Sursa acestui desktop e una de 300 W și nu e nevoie de mai mult dar și așa ea consumă în funcție de cât e de solicitată configurația.

Plusuri: are o configurație bună, dotări suficiente, fiabilitate și acceptă upgrade-uri.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Asus K30AD-RO025D nu se poate compara cu unele serii dar are concurență de la branduri precum Serioux, HP etc. Serioux e un brand care asamblează componentele altor producători deci diferențe nu pot fi foarte mari. Un monitor de 24 de inci ar fi ideal alături de acest desktop dar există monitoare și mai mari sau chiar cu imagine 4K. Din păcate pentru acelea e nevoie de un desktop cu ieșire DisplayPort (se poate lua o placă video corespunzătoare).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu