≡ Meniu

Asus K30BF-RO007D, desktop cu A8-6500

Asus K30BF-RO007D e un desktop dotat cu tehnică AMD, mai exact cu procesor A8-6500 și cu placă video Radeon R7 240 (această placă e una dedicată, cea integrată fiind Radeon HD 8570D). Având aceste caracteristici, PC-ul de față e unul perfect pentru acasă și pentru sarcini multimedia. Adică, pentru filme și jocuri nu prea complexe.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un desktop foarte bun pentru orice sarcină, iar dacă ai întrebări legate de periferice atunci trebuie știut că acest PC vine cu tastatură și mouse la pachet.

Asus K30BF-RO007D, desktop cu A8-6500

Pe partea de specificații are un procesor A8 cu patru nuclee (scoate 4557 puncte la benchmark, deci este echivalent unui i3), 4GB memorie RAM, placă video dedicată Radeon R7 și hard încăpător de 1TB. Nu ar fi stricat dacă ar fi venit cu SSD de genul Kingston V300, dar e bine și așa deoarece hardul e unul cu 7200 rotații.
Placa de bază e una cu socket FM2, în cazul în care vreți să știți ce fel de procesoare suportă.

Avantaje ale achiziționării unui astfel de PC ar fi că are componente de ultimă generație, că nu costă prea mult, aspectul plăcut (datorat carcasei), că e foarte stabil și că are porturile ușor accesibile. În comparație cu alte PC-uri ori cu cele făcute pe componente, acest model e unul făcut așa încât toate componentele să fie compatibile, iar din această cauză beneficiază de o stabilitate superioară.
Dezavantaje sunt, mai exact că are un preț ușor crescut (nu e exagerat, dar nu e nici mic) în condițiile în care nu are SSD ori wireless.

De final pot spune despre acest calculator că e numai bune pentru sarcini simple, dar și complexe. Nu e tocmai un PC pentru gaming, dar se va descurca bine și la așa ceva, eu recomandându-l în special la filme, editări video și chestii de genul acesta.
Acest desktop e pentru acasă, dar nu vă oprește nimeni să-l luați pentru o firmă care are nevoie de PC-uri cu putere de calcul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu