≡ Meniu

Asus K31AD-RO005D, sistem desktop cu GT 730

Sistemul desktop Asus K31AD-RO005D e unul destul de ieftin și performant care poate fi folosit acasă pentru diverse. Dacă folosiți aplicații profesionale aveți nevoie de un monitor mare și desktop cu ieșire DisplayPort. Această ieșire video e prezentă la plăcile video performante. oricum, acest desktop nu poate fi upgradat prea mult deoarece are o sursă de 300W.

Alternativele acestui desktop sunt modelele mai ieftine sau mai performante (depinde de bugetul vostru). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus K31AD-RO005D, sistem desktop cu GT 730

Procesorul acestui desktop e unul destul de performant – Core i3-4160. Placa video integrată nu e precum cea dedicată dar de multe ori . Placa de bază e una cu USBuri 2.0/3.0, HDMI, VGA, LAN, port audio, ieșire audio bună și altele. Cititorul de carduri e util dacă folosiți gadgeturi cu carduri și nu mai aveți chef să folosiți cablul de date al gadgetului. Memoria RAM e una cu capacitate de 4GB și e la o frecvență decentă.

Spațiul de stocare e mare deoarece 1TB nu e chiar puțin iar spațiu suplimentar poate fi obținut cu un hard extern. Placa video GeForce GT 730 e una decentă deoarece are specificații bune. Sunt incluse mouse-ul și tastatura de la acest brand dar nu sunt variante prea sofisticate. Dacă doriți, se pot conecta periferice wireless și astfel nu mai aveți atâtea cabluri pe masă, dar perifericele sunt pe baterii. Sistemul de operare e Free DOS, deci va trebui să instalați Windows ulterior. Dacă vi se pare cam scump, atunci alternativa e de la Serioux și ei vin doar cu carcasa și perifericele.

Plusuri: placă video performantă, periferice incluse, procesor Core i3, sursă de 300W, ieșire audio excelentă și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus K31AD-RO005D e o alegere foarte bună dacă nu aveți pretenții să jucați cine știe ce jocuri. Are un design sau mai bine zis, o carcasă, care sugerează că e un desktop clasic dar eficient. Diferențele dintre acesta și unul mai vechi e destul de evidentă (totul se mișcă mai repede). Puteți lua alături de acest desktop un monitor mare intrare video corespunzătoare rezoluției ecranului (cel puțin HDMI).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu