≡ Meniu

Asus K31AD-RO007D, desktop office cu Core i5

Desktopul Asus K31AD-RO007D e unul decent și poate fi unul de tip multimedia dacă mai puteți o placă video ulterior. Carcasa e oferită de Asus dar și alte componente sunt oferite de acesta. Din poza de jos se poate observa cam care sunt perifericele dar sunt variante clasice. Dacă vreți ceva mai ieftin atunci să nu aveți pretenții să fie la la același preț, poate fi de la Lenovo, Serioux sau alt brand cunoscut. Oricum, componentele nu sunt făcute de ei, doar carcasa e oferite deunii producători iar alții doar le asamblează. Dacă e să faceți un PC pe componente, prețul nu va fi la fel de atractiv.

Alte desktopuri pot fi mai ieftine sau mai scumpe, depinde de configurație sau dotări. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus K31AD-RO007D, desktop office cu Core i5

Acest desktop are componente noi: procesor Core i5 Haswell, 4GB RAM, hard de 1TB și placă video Intel HD 4600. Dacă procesorul e performant și placa de bază e pe măsură însă e una pentru cei cu un buget decent, adică nu e cea mai scumpă. Întotdeauna există componente care nu vi le puteți permite dar nici nu le văd rostul. Personal, aș opta pentru ceva ieftin și aș schimba mai des, deoarece în fiecare an apar alte tehnologii.

Se poate pune și 8GB RAM pe acea placă de bază pentru că are 2 sloturi, iar acest plus de memorie poate fi util pentru jocuri și unele aplicații. Nu are decât Free DOS, deci trebuie să instalați Windows ulterior iar versiunea 10 ar fi cea mai indicată. Instalarea se poate face de pe un DVD sau un stick USB 3.0.

Plusuri: componente performante (dar nu fac parte din ultimele generații), spațiu intern mare, preț atractiv și fiabilitate ridicată.
Minusuri: lipsa unei plăci video dedicată.

Asus K31AD-RO007D nu are decât placa video integrată, dar nu vă oprește nimeni să luați una cu performanțe mari. Atunci când faceți upgrade-uri mai mici sau mai mari, trebuie să țineți cont și de consumul lor deoarece are desktopul are o sursă de 300 W. Există un desktop similar dar cu configurație multimedia, dar depinde cu ce tip de procesor vreți.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu