≡ Meniu

Asus K31AD-RO014D, desktop cu GeForce GT 730 și Intel Core i5

Desktop Asus K31AD-RO014D poate fi inclus în segmentul multimedia după performanțele sale, adică se poate spune că e unul. Acesta arată ca oricare alt K31AD, doar că la interior componentele pot fi ceva mai diferite. Multe desktopuri sunt oferite fără monitor, iar eu aș opta pentru unul de 24 de inci iar brandul să fie unul cunoscut. Nu e obligatoriu să alegeți un model de la același brand, poate fi chiar de la BenQ, LG, Samsung etc. Ideea e că sunt mulți producători cu experiență și modelele oferite sunt multe și diversificate.

Alternativele sunt destul de multe și sunt pentru buzunarul oricui, dar pentru un așa PC aș alege un monitor din segmentul mijlociu (să fie de tip multimedia). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus K31AD-RO014D, desktop cu GeForce GT 730 și Intel Core i5

Configurația sa e cu procesor Core i5-4460, 4GB, hard de 1TB și Intel HD. Chiar și placa video cu chipset NVIDIA e foarte importantă. Porturile sale sunt următoarele: HDMI, VGA, LAN, audio, porturi USB 3.0, microfon și mai câteva. Ideea e că cele menționate anterior sunt cele mai importante iar un număr mare de porturi vă permite să conectați mai multe la acest desktop. Vă puteți conecta la internet cu ajutorul unui router wireless și viteza de pe wireless e bună dacă routerul e cu WiFi ac (e similară cu cea de pe LAN).

Placa video dedicată e peste cea Intel deoarece are memorie video proprie de 2GB. Astfel, puteți reda jocuri 3D dar și aplicații de proiectare/editare. Acest desktop e dotat cu o sursă mică deoarece nu consumă mult, card reader, unitate DVD, WiFi etc. Cam toate desktopurile vin cu periferice doar că nu sunt foarte avansate ci sunt variante destul de ieftine.

Plusuri: are periferice incluse, configurație bună, multe porturi USB 3.0, placă audio decentă și altele.
Minusuri: nu vine cu ultima generație de procesor Intel.

Asus K31AD-RO014D are un procesor foarte bun și chiar dacă nu e cel mai nou, impresionează prin performanțele sale. Aș recomanda Windows 10 deoarece e cel mai nou sistem de operare dar și cel mai avansat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu