≡ Meniu

Asus K31AM-J-RO001D, desktop ieftin cu Intel Celeron

Asus K31AM-J-RO001D poate fi bun pentru a înlocui un desktop vechi dar nu e unul care poate concura cu unul multimedia. E evident din configurația sa, că e un model Entry-Level cu performanțe modice iar procesorul e principalul motiv. Desktopurile de tip multimedia au cel puțin un procesor Core i3, mai multă memorie RAM sau poate chiar un SSD. Dacă procesorul nu e foarte performant, nici nu prea are sens să-l upgradați prea mult. Acest brand oferă multe soluții office dar și multimedia. Cu siguranță, un desktop multimedia e mai scump dar poate că nu aveți nevoie de unul.

Alternativele sunt desktopurile mai performante chiar și din aceeași serie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus K31AM-J-RO001D, desktop ieftin cu Intel Celeron

Procesorul său nu e foarte cunoscut deoarece e nou și e de tip Celeron J1800 de 2.4 GHz. Nu are importanță specificațiile sale ci cu ce tehnologii vine. De exemplu, Celeron și Pentium nu vin cu Turbo Boost sau prea multe nuclee, dar și placa video nu e așa de avansată. Placa de bază are USBuri destule, HDMI, VGA, LAN etc. Tehnologia wireless WiFi are utilă dar poate fi obținută și un adaptor wireless USB.

Noile plăci de bază și care sunt mai avansate au acea tehnologie. Acest desktop e unul performant dar nu excelează la acest capitol de aceea într-un buget peste 1500 de lei veți găsi chiar multe soluții. Perifericele incluse sunt destul de simple adică nu oferă nimic special, dar puteți lua niște modele wireless dacă vă plac și instalați Windows 10 pe acest desktop.

Plusuri: sursă decentă, componente noi, preț atractiv, port HDMI, fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus K31AM-J-RO001D nu costă chiar mult dar nici chiar puțin. Puteți lua în calcul și un laptop deoarece alături de desktopul de sus trebuie să achiziționați și un monitor. Eu aș alege unul mai mare pentru a avea mai mult spațiu de lucru iar imaginea să fie detaliată. Oricum, pentru un desktop office nu e nevoie de cine știe de monitor dar ar fi bine să fie cu intrare HDMI (dacă tot are și desktopul această ieșire).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu