≡ Meniu

Asus K31BF-RO002D, sistem desktop pentru jocuri

Acest desktop Asus K31BF-RO002D e unul foarte bun iar fiabilitatea e oferită de brand. Componentele acestui model sunt acceptabile și poate că mulți dintre voi vreți cu Intel, însă acesta e mai ieftin pentru aceleași performanțe. Desktopurile cu Intel le recomand celor care vor mai multă viteză de procesare iar pentru jocuri as opta pentru AMD dacă bugetul nu e foarte mare. Când vă cumpărați un PC trebui luat în calcul și periferice (monitor, multifuncțională, router wireless etc).

Alternative pot fi luate în considerare atunci când aveți un buget limitat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus K31BF-RO002D, sistem desktop pentru jocuri

Configurațiile acestor desktopuri sunt destul bune pentru a juca jocuri la detalii medii spre maxime (depinde de jocul ales). Cu siguranță, există desktopuri mai bune dar pentru cei ce vor un raport preț/performanță bun, un desktop cu AMD A10 și Radeon HD 8670D e decent (mai e și cea dedicată). Bineînțeles, porturile sunt mai numeroase la un desktop decât la un laptop. Porturile USB sunt de tip 2.0 și 3.0, dar nu prea văd sensul USBurilor 2.0 deoarece nu sunt așa de performante (prin 3.0, viteza de transfer e de 10 ori mai mare).

În general, desktopurile vin cu același hard disk, cu mici excepții în acest preț, iar spațiul de stocare e de 1TB (laptopurile au harduri mai mici deoarece spațiul e de 500GB). Un SSD e mult mai bun deoarece aplicațiile pornesc instant. Placa video e una de tip Radeon R9 255 care nu e des întâlnită pe desktopuri deoarece majoritatea utilizatorilor optează pentru configurații. Nu are o carcasă compactă ci una clasică, iar acestea permit upgrade-uri decente (mai multă memorie RAM, SSD, diverse plăci).

Plusuri: configurație performantă, preț atractiv, fiabilitate, suportă câteva upgrade-uri.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus K31BF-RO002D e un bun desktop care nu vine cu monitor dar are incluse mouse și tastatură. Nu e nevoie de un monitor de la același brand ci doar unul cu caracteristici tehnice bune și care să corespunde cerințelor voastre. Îmi place finisajul din față, iar dacă era pe maro, dădea impresia că e imitație de lemn. Oricum, nu e un gadget care-l țineți pe birou ci sub birou.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu