≡ Meniu

Asus K31BF-RO013D, desktop multimedia cu procesor AMD

Asus K31BF-RO013D e un desktop cu configurație deosebită și mă refer în special la procesor care e unul cu placă video performantă – A8 cu Radeon HD 8570D. Acest gen de configurație e ideal pentru cei ca vor să încerce jocuri sau doar pentru uz multimedia (nu-i mai faceți nici un upgrade). Atunci când achiziționați un desktop pentru prima dată, trebuie luat în calcul și un monitor, iar pentru acesta nu aș alege unul mai mic de 24 de inci.

Am pus poza de jos cu acesta și trebuie să știți că nu e singurul model de la acest brand cu procesor AMD. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus K31BF-RO013D, desktop multimedia cu procesor AMD

Configurațiile în acest buget pot fi de tip office sau multimedia. Adică poate avea un procesor foarte bun ori doar unul bun+o placă video decentă. Procesoarele AMD nu sunt foarte populare deoarece viteza de procesare e diferită dar și tehnologiile sunt altele. Placa de bază A58 e una cu port pentru căști, microfon, USBuri de tip 2.0, USBuri de tip 3.0, HDMI, VGA, LAN și altele. Deci are dotările clasice, dar și o tehnologie WiFi ar fi fost utilă pentru a evita conexiunea LAN.

Se poate pune chiar și 8GB de RAM pe acesta deoarece are un slot liber din cele două existente. Hardul său e unul cu capacitate de 1TB și e mai bun decât cel al laptopurilor deoarece e de 7200 RPM și nu de 5400 RPM. Nu e vorba de un desktop cu design compact, de aceea are și o carcasă clasică cu sursă de 300W. Pentru viitoarele upgrade-uri trebuie să țineți cont de consumul acelor noi componente.

Plusuri: are un preț mai atractiv, performanțe grafice superioare, consum mic, perifericele clasice sunt incluse, hard performant.
Minusuri: nu are o placă video dedicată foarte performantă.

Chiar dacă Asus K31BF-RO013D nu vine cu o placă video foarte performantă, apreciez faptul că se poate pune una cu chipset AMD pentru un plus de performanță. Mă refer la tehnologia Dual Graphics care nu e prezentă la configurațiile Intel. La configurațiile cu Intel, plăcile video lucrează separat (cea integrată cu cea dedicată).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu