≡ Meniu

Asus K555LB-DM196D, model cu GeForce 940M și ecran Full HD

Asus K555LB-DM196D este un laptop din generația nouă cu procesor i7-5500U Broadwell, placă video GeForce 940M și ecran Full HD. Datorită caracteristicilor sale tehnice acest model se adresează celora care vor o soluție pentru jocuri, sarcini multimedia și altele.
Portabilitatea nu e punctul său deoarece e un laptop destinat ca desktop replacement.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri atunci când vine vorba despre a rula un joc ori o aplicație care consumă multe resurse. Din imaginea de alături puteți vedea cum se prezintă.

Asus K555LB-DM196D, model cu GeForce 940M și ecran Full HD

Caracteristici utile în cazul acestui model sunt multe, mai exact procesorul i7, cei 4GB memorie RAM și placa video GeForce 940M de la Nvidia. Aceste caracteristici te vor ajuta să poți reda orice fără vreun fel de lag (sacadare). Adevărul e că nu ar fi stricat un SSD precum OCZ ARC 100 de 240GB care acum e la ofertă.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, că e dotat cu procesor capabil și că are placă video dedicată.
Contra ar fi că nu are wi-fi ac, că-i lipsește SSD-ul și că nu are ecran 4K. Nici portabilitatea nu e punctul său forte deoarece bateria are doar două celule, iar unele chestii inutile adaugă un plus de greutate. Aceste chestii inutile ar fi unitatea optică și tastatura numerică din partea dreaptă.

Deci, dacă vrei un laptop pentru acasă care să fie puternic atunci îți recomand modelul acesta. Nu doar are procesor rapid și componente ok, ci are și o fiabilitate ridicată. Ziceam mai sus că un minus e lipsa wireless ac, dar acest lucru nu e așa de important deoarece placa normală e una cu suport Gigabit.
E mai bine să-l utilizați pe post de laptop pe birou și mai puțin ca laptop de cărat prin parc ori prin diferite părți deoarece, după cum am scris de multe ori mai sus, portabilitatea nu e chiar punctul său forte.
Alături am pus și un clip pentru a vă face o părere despre cum se prezintă acest laptop.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu