≡ Meniu

Asus K555LN-DM090D, laptop elegant cu ecran FullHD

Laptopul Asus K555LN-DM090D e unul destul de nou și care are componente hardware decente. Îmi place că are un ecran ceva mai deosebit – 1080p. Astfel, totul e mai clar și mai detaliat, iar filmele 1080p pot fi vizionate și pe acesta. Dacă un laptop vi se pare că nu e suficient de performant în acel buget, un desktop ar fi superior la acest capitol, dar trebuie să vă gândiți că e nevoie de un monitor (imaginea e mai mare).

Alternative sunt destule în special dacă vreți un laptop de la acest brand și care să nu depășească acest buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus K555LN-DM090D, laptop elegant cu ecran FullHD

Procesorul său e unul de tip Core i5-4210U care nu e ideal pentru gaming, dar pentru uz multimedia e acceptabil. E nevoie de o configurație puternică cât timp ecranul e unul cu rezoluție mare. E vorba de un LED FullHD cu diagonală de 15.6 inci, iar protecția ecranului e una anti-glare. Restul componentelor sunt următoarele: memorie RAM de 4GB, hard de 1TB, GeForce GT 840M și Intel HD 4400.

Dotările sale sunt prezente și la alte laptopuri: difuzoare integrate, DVD, cititor de carduri, USBuri 3.0, USB 2.0, HDMI etc. Nu are WiFi ac, ci WiFi clasic care e la fel de util cu un router wireless cu WiFi ac (viteza pe wireless e mai bună). Prețul ceva mai mic se datorează faptului că are doar Free DOS și bateria sa nu e foarte mare. În mod economic, autonomia sa e maxim 3 ore care e satisfăcătoare după părerea mea.

Plusuri: designul e plăcut, ecranul oferă multe detalii, portabil, cameră web cu senzor excelent (imagine HD), configurație puternică etc.
Minusuri: nu are baterie mare.

Asus K555LN-DM090D e o alegere bună ținând cont de concurență și care poate înlocui un desktop. Chiar dacă la unele capitole nu poate concura cu un PC, e suficient de performant și dotat. Ideea e că îl puteți pune cam oriunde deoarece nu ocupă mult spațiu și reduceți din cabluri. Arată cam ca seria X555, de aceea am și pus clipul de mai jos, însă dotările speciale sunt diferite.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu