≡ Meniu

Asus K555LN-DM205D, laptop de 15,6 inci cu ecran anti-glare

Asus K555LN-DM205D e un laptop premium foarte asemănător aspectiv cu seria X555, iar ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli. Având strat anti-glare o să vă ajute foarte mult atunci când veți sta mult în fața lui deoarece ochii nu vă vor obosi.
E un laptop bun pentru sarcini multimedia, dar și business, iar performanța e furnizată de procesorul i7 care scoate 3998 puncte la benchmark.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop care arată bine și funcționează și mai bine. (Dacă vreți ceva mai ieftin atunci vă recomand K555 cu i5-4210U) Funcționarea lină și fără sacadări e rezultatul folosirii celor mai bune componente. Există branduri care vând laptopuri cu configurații similare, dar vă asigur că nu sunt la fel de bune întrucât acest model vine cu cele mai bune componente.

Asus K555LN-DM205D, laptop de 15,6 inci cu ecran anti-glare

Vine cu procesor i7-4510U care are cip grafic Intel HD integrat, iar pentru ca jocurile să ruleze bine e dotat și cu placă video GeForce GT 840M. Aceste două plăci video lucrează aleator deoarece vine cu Nvidia Optimus care e o tehnologie carete va ajuta să faci economie de resurse.
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli, iar datorită acestui lucru o să poți vedea filme Blu-ray la cea mai bună calitate.
Pe partea de soft nu vine cu sistem de operare, dar eu vă recomand să instalați Windows 8.1 de pe o memorie stick USB.

Pro achiziția acestui model ar fi că modelul de față se prezintă bine aspectiv, vine cu placă de rețea wireless rapidă, hardul e unul încăpător, are multă memorie RAM și un procesor i7 (dual core).
Contra achiziției ar fi că nu are o baterie prea mare deoarece bateria cu două celule ține vreo două ore maximum.

Deci, dacă te interesează un model de laptop care să arate bine și să nu coste prea mult atunci îți recomand acest model. Performanțele sunt demne de marca Asus deoarece acest notebook nu te va lăsa baltă atunci când ai nevoie de multă putere de calcul.
De alături vă puteți face o părere cum arată acest model. Cum ziceam anterior, acest model K555 e similar aspectiv modelului X555.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu