≡ Meniu

Asus K751LK-T4073D, desktop replacement cu i5

Asus K751LK-T4073D vine cu procesor i5 și ecran de 17 inci, lucruri care îl fac o alternativă mai ieftină la Asus K751LK-T4074D. E un notebook cu procesor Broadwell, ceea ce presupune o autonomie ok și performanțe superioare generației Haswell.
Se adresează celora care vor un laptop cu ecran mare care să poată fi utilizat la vizionat filme Blu-ray ori pentru gaming.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un laptop care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri când vine vorba despre sarcini office ori multimedia. Placa video GTX850 îl face bun și la jocuri, dar nu e chiar un laptop de jocuri.

Asus K751LK-T4073D, desktop replacement cu i5

Pe partea de specificații acest model se laudă cu procesorul i5-5200U (scoate 3533 puncte la benchmark) care e unul de tip dual core, cu placa video GeForce GTX 850 și cu ecranul Full HD de 17,3 inci.
Pe partea de memorie are memorie RAM de 8GB, iar hardul e unul de 1TB. Pe lângă acest hard mai e și e un SSD de 24GB pentru a accelera diferite sarcini.
Ecranul e unul dintre cele mai clare de pe piață datorită rezoluției 1920×1080 pixeli, dar nu ar fi stricat dacă ar fi fost unul de tip 4K.

Avantaje ale achiziționării unui astfel de notebook PC ar fi aspectul plăcut, că nu costă prea mult, tehnologia utilă și că poate înlocui un desktop.
Din păcate nu are o baterie care să țină prea mult (aceasta ține vreo 2-3 ore), iar ecranul nu are o rezoluție mai mare. Nu prea vă utilitatea unității optice, iar acesta ar fi un alt minus.

De final pot spune despre acest model că e unul foarte avansat, dar îi lipsesc unele chestii în tendințe cum ar fi ecranul de tip 4K și wi-fi ac. Oricum aceste lucruri nu sunt esențiale, dar nu m-ar fi deranjat dacă le-ar fi avut.
În cazul în care dorești să-ți faci o părere despre cum arată și ce poate îți recomand să te uiți la clipul de alături. Știu că e la seria X750, dar aceste două serii sunt similare ca aspect.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu