≡ Meniu

Asus K751LK-T4074D, laptop multimedia de 17 inci

Asus K751LK-T4074D este un laptop de 17,3 inci cu procesor i7, cip grafic GTX 850 și baterie de 4 celule. E un model de tip desktop replacement destinat celora care vor să beneficieze de cea mai bună imagine când vine vorba de filme Blu-ray ori jocuri. E construit în jurul unei platforme Broadwell și datorită componentelor foarte puternice acest model e unul care poate înlocui cu succes desktopul.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un notebook PC care procesor i7 5500u de tip dual core (acesta scoate undeva la 3975 de puncte la benchmark). Aspectul e unul similar cu al modelului X750, lucru sesizabil de alături.

Asus K751LK-T4074D, laptop multimedia de 17 inci

Pe partea de specificații se laudă cu procesorul i5, cei 8GB memorie RAM (nu poți adăuga mai mulți RAMi), hardul încăpător și rapid (are SSD de 24 de giga, pe lângă hardul de 1TB) și prezența unității DVD. Pentru mine prezența unei unități optice nu e mare lucru și nici nu mă încălzește cu ceva deoarece n-am mai folosit o astfel de unitate de ani.
Nu vine cu sistem de operare și de aceea eu vă recomand să instalați Windows 8.1. Acesta poate fi instalat de pe DVD ori de pe un stick USB 3.0.
Modelul de față are o greutate nu prea mare deoarece are 2,8 kg, iar carcasa e din metal și plastic.

Avantajele achiziționării unui astfel de laptop ar fi diagonala mare, că e puternic, ecranul clar datorită rezoluției mari și că are un hard încăpător. Un alt lucru bun e că internetul Gigabit o să meargă foarte bine datorită hardului rapid și a plăcii 10/100/1000.
Din păcate nu e precizat nimic despre wireless ac (nu știu dacă are; majoritatea modelelor cu Broadwell au wi-fi ac).

De final pot spune că acest model e unul bun pentru sarcini office, dar nu e cel mai tare laptop de pe piață deoarece procesorul e unul echivalent i5. Ar fi un laptop aproape de perfecțiune dacă ar avea un procesor i7 quad, wifi dual band și ecran 4K.
Alături e un clip din care îți poți face o părere aproximativă despre cum arată acest laptop.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu