≡ Meniu

Asus M32AD-RO009D, sistem multimedia

Sistemul Asus M32AD-RO009D e unul destinat celora care sunt în căutarea unei soluții bune la orice – de la sarcini office și până la jocuri. Vine cu cele mai bune și mai noi componente așa încât tu să poți rula diferite sarcini la capacitate maximă fără să fi întrerupt de sacadări.

Nici nu aș putea spune că are un cost prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Vine cu mouse și tastatură, dar nu are inclus în pachet monitorul. Din această cauză eu îți recomand un model precum 22MP55HQ de la LG. Iar, dacă vrei ceva cu o diagonală mai mare atunci maximul pe care eu îl recomand ar fi 24 inci. Dacă vrei să vezi filme pe ceva mai mare atunci poți conecta PC-ul la un televizor prin HDMI, dar nu trebuie să uiți să faci setările corespunzătoare în televizor că dacă nu atunci imaginea o să fie ștearsă (trebuie să intri în televizor la HDMI și să selectezi PC).

Asus M32AD-RO009D, sistem multimedia

Specificațiile calculatorului sunt excelente deoarece vine cu niște componente foarte bune. De exemplu procesorul i5 (model 4460 din seria Haswell) scoate 6746 puncte la benchmark, iar placa video GeForce GT 740 scoate circa 1639.
Pe partea de memorie are 6GB RAM și un hard de 1000GB. Din păcate nu are SSD și de aceea eu ți-aș recomanda și un Intel 520 Series.

Plusurile desktop-ului acesta ar fi aspectul, că e foarte performant, costul de achiziție nu prea mare, că poate fi upgradat și faptul că porturile esențiale sunt ușor accesibile.
Din păcate nu cunosc prea multe detalii despre prezența unei plăci wi-fi (wireless), dar are placă LAN cu care te poți conecta la net. Oricum cu câteva zeci de lei poți să-ți cumperi un adaptor wireless.

Deci, acest PC ar fi bune pentru tine dacă vrei ceva pentru acasă care să poată reda filme Full HD și cu care să te poți juca diverse jocuri. Nu e un sistem chiar de gaming, ci mai mult unul pentru sarcini multimedia.
Pentru a-ți face o părere despre acest aparat am pus alături un preview oficial.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu