≡ Meniu

Asus M32AD-RO011D, calculator jocuri cu i7-4790

Asus M32AD-RO011D e un super desktop pentru cei în căutarea unei soluții de gaming. E unul dintre cele mai tari PC-uri de pe piață deoarece vine cu procesor i7-4790 (scoate 10.119 puncte la benchmark) și cu cip grafic GeForce GTX 745 (2174 puncte).
Se adresează chiar și celora care se ocupă cu proiectare, iar dacă vă interesează un monitor care să se potrivească cu el atunci aș recomanda XL2411Z de la Benq.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Iar, dacă vrei să îl faci mai performant atunci ai putea monta un SSD precum Kingston V300. O să vezi că o astfel de componentă o să-l facă mult mai agil și nici nu aș putea spune că e scumpă (mulți spun că un Solid State ține doar câțiva ani, însă testele de laborator spun că o astfel de componentă poate ține și 1000 de ani).

Asus M32AD-RO011D, calculator jocuri cu i7-4790

Procesorul i7 e unul cu 4 nuclee, iar pe partea de memorie RAM vine cu 6 giga de RAM. Spațiul de stocare e unul de 2TB și acest hard e unul destul de rapid deoarece are 7200 rotații pe minut. (Vă dați seama că nu poate să învingă un Solid State Drive la capitolul viteză)
Porturile sunt numeroase, calculatorul având principalele porturi poziționate frontal. Cel mai util port e cel USB 3.0 deoarece el te va ajuta să instalezi sistemul de operare. Acest port normal că e poziționat frontal. Dacă tot am scris de sistem de operare trebuie să spun că eu îți recomand Windows 8.1.

Avantajul principal al achiziționării unui astfel de calculator ar fi faptul că e stabil, urmat de performanță și extensibilitate (mă refer la faptul că i se poate face upgrade la componente și adăuga unele suplimentare).
Dezavantaje majore nu sunt, însă nu e specificat mare lucru legat de rețea. Mă refer la placa de rețea. Iar, dacă vrei wi-fi atunci poți să-ți cumperi un adaptor (eu recomand unul compatibil wireless ac – dual band).

Deci, dacă îți plac jocurile ori ai nevoie de un PC puternic pentru diferite sarcini atunci eu îți recomand modelul acesta deoarece sigur nu te va dezamăgi.
Nu am specificat, însă vine cu periferice (mouse și tastatură) la pachet, restul rebuind cumpărate.
Am pus alături un clip pentru a vedea cum sunt rulate jocurile de această placă video.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu