≡ Meniu

Asus M32AD-RO021D, desktop de gaming cu Free DOS

Asus M32AD-RO021D e un desktop de la un brand destul de cunoscut și care oferă și soluții mobile – laptopuri/tablete. Un desktop e mult peste un laptop la capitolul performanță. Acesta arată foarte bine pentru că vine cu o carcasă de la același brand. Dacă vi se prea performant, atunci alegeți unul cu Core i3 și doar cu placă video Intel sau una NVIDIA mai ieftină. e bine să alegeți un monitor cu caracteristici bune și intrare HDMI pentru calitate video superioară.

Alternativele sunt desktopurile office sau chiar mai performante. Nu prea există desktopuri care au monitoare incluse (există doar pachet promo). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus M32AD-RO021D, desktop de gaming cu Free DOS

Configurația sa e una de tip multimedia deoarece și placă video dedicată. Cele de gaming au componente și mai performante iar un Core i7 e necesar. Încă nu sunt multe desktopuri cu procesoare Broadwell iar diferența de preț e foarte mică. Placa video e HD 4600 care e cea integrată iar pentru redare jocuri e buna cea NVIDIA. Placa de bază dar și procesorul oferă tehnologii avansate. Porturile sunt la fel de multe și diversificate. Din păcate memorie RAM e una Single Channel dar oferă și un avantaj, upgrade-ul constă mai puțin.

Placa video dedicată e GTX 745 are memorie video de 4GB iar ca și caracteristici speciale are: VGA, HDMI, DVI și tehnologii (PhysX și 3D Vision ready). Sistem de operare e Free Dos de aceea e și mai ieftin dar nu cu mult. Astfel, voi trebuie să instalați ulterior Windows 8.1 și versiunea pe 64 de biți e oarecum obligatorie. Perifericele incluse sunt cele clasice: mouse și tastatură. Poate că nu sunt precum cele din seria RoG, dar voi puteți să le înlocuiți ulterior cu unele ceva mai interesante. Unele lucruri sunt standard iar altele trebuie achiziționate ulterior.

Plusuri: are un hard disk spațios, consum redus (de aceea are și o sursă mică), arată foarte bine, fiabil și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus M32AD-RO021D arată excelent alături de un monitor de la același brand, dar voi puteți alege oricare alt model. Jos e o prezentare destul de reușită a acestei serii și configurațiile sunt relativ aceleași.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu