≡ Meniu

Asus M52AD-RO008D, desktop cu i7 și SSD de 128GB

Asus M52AD-RO008D nu e un desktop de gaming dar poate deveni unul dacă puneți o placă video dedicată pe el. Bineînțeles, orice procesor Intel are o placă video integrată care e foarte bună pentru uz office. Designul e același pentru întreaga serie doar că partea de jos a carcasei poate avea o culoare diferită, însă nu cred că e foarte important acest aspect. Cu siguranță, e un desktop performant și nu e nevoie chiar de ultimele componente de la Intel. Intel Haswell mi se pare suficient de bun în special că e vorba de seria Core i7.

Dacă nu vi se pare prea util pentru ce vreți să-l folsoiți, ei bine, se pot pune și alte componente hardware sau chiar schimba unele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus M52AD-RO008D, desktop cu i7 și SSD de 128GB

Nu e un procesor care poate fi overclockat dar mi se pare satisfăcător – Core i7-4790. Placa sa de bază mi se pare suficient de bună deoarece are tehnologii noi, multe porturi și sloturi. Chiar și cu o placă video integrată, există o ieșire video HDMI pentru monitoare performante, dar și calitatea imaginii e superioară. Chiar dacă un PC nu oferă o anumit ieșire video, se pune o placă video corespunzătoare însă și restul configurație trebuie să fie pe măsură.

Are doar o placă de memorie de 8GB dar se poate pune chiar și 16GB deoarece mai e un slot liber. Mediile de stocare sunt un hard disk spațios și un SSD decent. E bine că are două astfel de medii de stocare, iar pe SSD trebuie pus sistemul de operare și pe hard disk toate fișierele media sau care nu le prea folosiți.

Pachetul include perifericele clasice, dar voi puteți folosi chiar și variante wireless dacă vă plac mai mult fără fir. Nu are Windows preinstalat dar eu aș opta pentru Windows 10 fiindcă e cel mai nou. Nu e un model compact ci un model simplu, însă dacă era prea compact nu puteați face upgrade-uri.

Plusuri: arată bine, oferă performanțe generoase, există posibilități de upgrade, are destul spațiu de stocare și preț corect.
Minusuri: nu vine la pachet cu Windows.

Asus M52AD-RO008D e un model destul de avansat și care pot spune că poate fi upgradat dacă puneți anumite componente. Ca orice alt desktop și acesta va fi depășit la un moment dat, iar dacă vă plac jocuri și acesta oferă un procesor bun, se poate pune o placă video decentă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu