≡ Meniu

Asus M52AD-Xtreme-RO005D, sistem desktop cu i7 Haswell

Asus M52AD-Xtreme-RO005D e una dintre noile soluții office/gaming de la acest producător și un desktop foarte performant poate fi folosit pentru orice. La acesta puteți conecta cam orice monitor și puteți cumpăra chiar și unul 4K. O imagine 4K oferă detalii destul de multe detalii și caracteristicile speciale sunt superioare. Un monitor de la același brand ar fi ideal dar nu e o regulă, puteți alege și de la LG, Samsung, BenQ sau Philips. Deci sunt mulți producători care oferă soluții fiabile și competitive. Chiar și Serioux oferă desktopuri bune iar prețurile sunt mai mici.

Alternativele sunt desktopurile de la producători diferiți dar nu sunt multe motive pentru alege altul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus M52AD-Xtreme-RO005D, sistem desktop cu i7 Haswell

Configurația sa e una cu Intel Haswell, Intel HD 4600, 8GB RAM, GeForce GTX 760 și hard de 2TB. Această configurație mi se pare ideală pentru orice și cele cu Intel sunt superioare. Are porturi multe și diversificate: două USBuri 3.0, cinci USBuri 2.0, ieșire audio 5.1, iar unele ieșiri video se datorează plăcii video dedicate. Mă refer la cele două DVIuri, DisplayPort și HDMI, iar placa video Intel nu e chiar așa de avansată. Eu aș alege fie portul DisplayPort fie HDMI, alegerea o faceți în funcție de monitorul ales. Dacă e doar FullHD nu e nevoie decât un HDMI, dar pentru monitoarele 4K e nevoie de celălalt port.

Are doar Free DOS care nu poate fi comparat cu Windows 8.1, Linux sau alt OS. Eu aș alege Windows 8.1 64 de biți deoarece vede toată memoria RAM și cel pe 32 de biți vede doar 32 de biți. E normal să aibă o sursă de 500 W și consumul nu e foarte mare, ea consumă în funcție de cât de solicitată e configurația.

Plusuri: are o configurație modernă și performantă, design elegant, multe porturi, fiabilitate și altele.
Minusuri: nu are Intel Broadwell.

Asus M52AD-Xtreme-RO005D e o alegere foarte bună și care merită cumpărată datorită performanțelor. Chiar dacă are procesor Intel Haswell, cele din generația nu sunt cu mult mai superioare. Dacă nu vă plac perifericele care sunt incluse, voi puteți lua ulterior cam orice mouse ori tastatură.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu