≡ Meniu

Asus M52BC-RO001D, sistem desktop multimedia/gaming

Desktopul Asus M52BC-RO001D e o alegere foarte bună pentru cei care vor să joace jocuri, însă nu le veți putea juca la detalii maxime. Dacă vă plac jocurile trebuie să alegeți un desktop pe măsură și e bine să optați pentru unul de la un brand cunoscut. Asus e un producător experimentat și care oferă chiar și laptopurile cu configurații competitive la prețuri avantajoase. Monitorul trebuie să fie unul FullHD și diagonala să fie măcar de 24 de inci. Un monitor mai mare are și intrări video corespunzătoare, iar acest desktop are ieșir video corespunzătoare (datorită plăcii video dedicate)

Are un design foarte elegant și care e disponibil în două variante, pe albastru și pe roșu (mă refer la acea dungă din partea de jos). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus M52BC-RO001D, sistem desktop multimedia/gaming

Configurația acestui desktop e una cu AMD FX-8310 de 3.4 GHz are nu are placă video integrată. Cu alte cuvinte, nu e un procesor din seria APU (procesor+placă video) de aceea e nevoie de o placă video dedicată. La cele APU, placa video integrată e destul de performantă și poate funcționa împreună cu cea dedicată pentru a obține mai multă performanță în jocuri.

Ca și porturi are: șase USB-uri 2.0, patru USB-uri 3.0, ieșire audio, LAN etc. Memoria RAM e de 8GB și are o frecvență foarte bună, astfel că nu mai e nevoie mai mult. Un desktop suportă multe upgrade-uri, comparativ cu un laptop. Restul dotărilor sunt următoarele: hard de 1TB, placa video Radeon R7 240 și periferice incluse. Sursa sa este de 300 W și deci are un consum destul de redus acest desktop. Carcasa e oferită de acest brand  și nu o veți găsi separat.

Plusuri: are o configurație bună pentru a juca jocuri, consum redus, suficient spațiu de stocare, fiabilitate și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus M52BC-RO001D e un gadget nou și care oferă o funcționalitate ridicată. Funcționalitatea e dată de sistemul de operare și pe acesta e Free DOS, iar voi trebuie să puneți Windows 8.1 64 de biți pe acesta. Se poate alege Windows 7 dacă doriți dar e bine să alegeți ceva nou.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu