≡ Meniu

Asus M70AD-RO003D, desktop multimedia argintiu

Asus M70AD-RO003D e unul dintre acele desktopuri mai deosebite oferite de acest brand. Am pus poza de mai jos pentru a vă face o idee despre el dar și un clip la final. Designul a avansat la aceste modele astfel că panoul frontal e glisant pentru a putea masca acea unitate optică sau card reader. Poate fi pus în locul vechiului model dar nu pe birou precum cele compacte. Nu se compară cu un laptop datorită componentelor sale și pentru că poate fi upgradat după bunul plac (în limita consumului).

Alternativele sunt multe deoarece în acest buget și alte branduri oferă soluții multimedia însă carcasa nu arată așa de bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus M70AD-RO003D, desktop multimedia argintiu

Configurația sa e cu procesor Core i5-4460 de 3.2 GHz care nu e prezent pe laptopuri deoarece consumă ceva mai mult. Placa de bază are multe porturi și tehnologii incorporate, iar o mare parte dintre ele sunt foarte utile. Hardul acestui desktop e destul de mare și pentru un plus de performață are și un SSD mic.

Configurația sa e peste cea a unui model de tip office deoarece are acea placă video GeForce GTX 760 care e peste multe modele. Nu are sistem de operare preinstalat ci doar Free DOS, deci instalarea sistemului de operare se face ulterior iar cel mai bun mi se pare Windows 10 64 de biți. În pachet sunt incluse perifericele incluse. Carcasa sa vine cu sursă destul de bună – 300W, și doar un model pentru gaming are nevoie de mai mult. Componentele acestui desktop nu au un consum mare de energie pentru că sunt destul de noi.

Plusuri: design elegant, placă video destul de performantă, periferice incluse, fiabilitate.
Minusuri: nu sunt.

Asus M70AD-RO003D a fost creat pentru utilizatorii cu pretenții mari însă nu și pentru gamerii înrăiți. Puteți încerca multe jocuri la detalii medii pe acesta datorită acelor componente dar nu e un desktop conceput special pentru jocuri. Îl recomand celor care nu au un PC foarte performant și vor să conecteze un monitor mare la el pentru vizionarea de filme.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu