≡ Meniu

Asus M70AD-RO003S, desktop multimedia cu tehnologie NFC

Cu acest desktop Asus M70AD-RO003S puteți juca orice joc la detalii satisfăcătoare, reda fișiere media ori chiar să folosiți aplicații profesionale. Nu e cea mai compactă alegere deoarece are o carcasă mare, dar un avantaj ar fi acela că puteți face upgrade-uri. Mă refer la un viitor SSD, poate o altă placă video sau un tuner TV. Acestea pot să difere de la un utilizator la altul deoarece nu toți au același buget sau preferințe.

Un desktop multimedia e bun pentru orice deoarece e performant și are componente ceva mai bune decât cele ale desktopurilor office. Deci nici prețul lor nu e chiar redus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus M70AD-RO003S, desktop multimedia cu tehnologie NFC

Intel Core i7-4790 face parte din generația Haswell care are și o placă video Intel HD 4600. Cu ea sau fără ea, desktopul nu oferă performanțe mai mari cât timp are o placă video ca GTX 750. Acea placă integrată e bun pe laptopurile fără placă video dedicată sau chiar pentru laptopuri dacă vreți să economisiți baterie. Placa de bază are multe porturi (8 USBuri, HDMi, DVI, VGA, LAN, ieșiri audio), dar și sloturi pentru diverse plăci care le puteți lua ulterior.

Restul configurației e cu 8GB de RAM dar se poate pune mai mult pentru cei pasionați de jocuri. Hardul e de 1TB care oferă spațiu pentru fișiere, iar SSD-ul micșorează timpul de pornire al aplicațiilor ori al sistemului. Ca și un laptop, are tehnologie WiFi ac dar e nevoie și de un abonament mai scump la internet și router wireless compatibil. Sistemul de operare e Windows 8.1 și nu aș recomanda altul. Perifericele sunt cele clasice dar se pot lua și mai elegante. Cu această configurație nu e nevoie de mai mult de 300W deci nu puteți face cine știe ce upgrade-uri.

Plusuri: tehnologia NFC, se comportă decent ]n jocuri, designul elegant, WiFi ac, periferice incluse și altele.
Minusuri: nu e ieftin.

Asus M70AD-RO003S face parte din noua generație de desktopuri care par mai atractive și dacă aveți un telefon cu NFC, se pot copia ușor fotografiile sau video clipurile de pe el. Clipul de jos e cu o prezentarea a acestei serii care vă ajută să faceți alegere corectă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu