≡ Meniu

Asus M70AD-RO004D, desktop multimedia cu finisaj argintiu

Desktopul Asus M70AD-RO004D e unul de ultimă generație de la acest brand și care l-aș recomanda oricui, doar că nu oricine și-l poate permite. Arată foarte bine doar că variantele mai noi oferă dotări suplimentare și componente puțin mai bune. Bineînțeles, prețurile sunt pe măsura dotărilor și a componentelor instalate. Alături de acesta un monitor argintiu de la același brand ar arăta foarte bine dar nu e o regulă, se poate opta și pentru unul de la Dell, BenQ, Philips etc. În funcție de cum vreți să-l folosiți, alegeți și monitorul dar eu aș alege unul cu panou IPS și diagonală de cel puțin 24 de inci.

Alternativele sunt destul de multe deoarece mă gândesc că aveți un buget generos, altfel nu văd de ce ați lua în calcul pe desktopul de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus M70AD-RO004D, desktop multimedia cu finisaj argintiu

Procesorul acestui model e de tip Haswell, adică nu e vorba de ultima generație de procesoare de la Intel dar e unul suficient de bun. Cele de gaming au terminația K, adică pot fi overclockate. Poate că nici nu obișnuită să jucați cine știe ce jocuri ori poate că nu setați prea multe detalii. Unele componente pot fi înlocuite .

Un desktop e performant dacă are componente echilibrate și nu e suficient doar ca procesorul să fie Core i7. Cu alte cuvinte, are nevoie de o placă de bază pe măsură, cel puțin 8GB RAM, placă video seria GTX, SSH. Perifericele sunt destul de utile pentru cei care nu le au sau nu aveau de gând să le cumpere. Sunt destul de clasice acele periferice iar dacă nu vă plac, se pot alege variante wireless de la brandul favorit. Placa video e una destul de avansată comparativ cu cea Intel – GTX 760.

Plusuri: configurație performantă, un număr mare de porturi, periferice incluse, design elegant, placă video pentru jocuri.
Minusuri: nu suportă multe upgrade-uri multe.

Asus M70AD-RO004D e un desktop care-l puteți folosi oriunde datorită dotărilor sale, însă cred că e conceput strict pentru uz multimedia (jocuri, filme). Totuși, pentru gamerii înrăiți aș recomanda seria Republic of Gamers care e mult mai scumpă dar depinde de opțiune.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu