≡ Meniu

Asus MeMO Pad 10 ME103K-1A003A, model cu Qualcomm 8064

Tableta Asus MeMO Pad 10 ME103K-1A003A se adresează celora care vor un model cu ecran de 10 inci, rezoluție HD și procesor quad core – pe scurt o tabletă performantă. Nu doar la acest capitol excelează, ci și la autonomie deoarece bateria ține circa 9 ore (dacă te uiți la un film).
Se adresează în principal utilizatorilor casnici deoarece nu are 3G, însă la un moment dat cred că ai să găsești diferite tutoriale care-ți vor arăta cum să conectezi un adaptor 3G compatibil.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Eu zic că nu costă mult întrucât spațiul de stocare e de 16 giga, iar sistemul de operare e Android 4.4 (e cel mai nou Android). Probabil că anul viitor o să fie disponibilă actualizarea la Android Lollipop. Oricum, interfața o poți obține folosind un launcher precum Nova și un pachet de icoane.

Asus MeMO Pad 10 ME103K-1A003A, model cu Qualcomm 8064

Are integrat un procesor quad core Qualcomm 8064, 1GB memorie RAM, iar ecranul e unul de 10,1 inci cu rezoluție 1280×800 pixeli.
Pentru a stoca diferite fișiere acest model are un hard de 16 giga, dar utilizabil e doar vreo 8GB, deoarece restul e folosit de sistemul de operare și aplicațiile implicite.

Avantajele achiziționării unui model precum acesta ar fi că arată bine, că nu are un preț prea mare și că are un sistem de operare la zi. Portabilitatea e ok din moment ce bateria ține circa 9 ore și greutatea e de 500 grame.
Din păcate nu vine cu Android 5 (oricum primele telefoane cu această versiune vor fi comercializate din 2015), iar camera web e de doar 0,3 megapixeli. Nici camera pentru poze nu e mare lucru deoarece e una de 2 megapixeli.

Deci, dacă ești interesat de un dispozitiv care să te ajute să accesezi rapid informația de pe web atunci acest model ar fi o recomandare din partea mea.
Cu ajutorul acestui aparat poți accesa informația mult mai rapid decât cu ajutorul unui laptop. Iar, jocurile sunt mult mai interesante. Jocuri găsești în Google Play Store, același lucru fiind valabil legat de aplicații.
Dacă te deranjează că are doar 16GB memorie internă atunci poți extinde spațiul cu un card de până la 64 de giga.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu