≡ Meniu

Asus MeMO Pad 10 ME103K-1B004A, tabletă albă cu KitKat

Asus MeMO Pad 10 ME103K-1B004A e un gadget destul de portabil și care merită încercat în special că are ecran generos și componente decente. Nu cred că poate fi comparat cu un laptop deoarece sistemele de operare sunt diferite, însă există tablete și cu Windows 8.1. Le puteți lua în considerare ca și alternative. Nu are sens să conectați o tastatură wireless la acesta, mai bine alegeți un stand și folosiți tastatura de pe ecran.

Dacă vi se pare scumpă atunci un model cu ecran de 7 inci e numai bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus MeMO Pad 10 ME103K-1B004A, tabletă albă cu KitKat

Un procesor Quad Core de 1.5 GHz iar placa video integrată e destul de bună – Adreno 320. Deci poate reda orice joc la detalii maxime iar dacă vreți să încercați aplicații office, atunci le puteți instala din magazinul online – Google Play. Ecranul IPS de 10.1 inci are o imagine de 1280 cu 800 pixeli iar unghiurile de vizibilitate sunt maxime.

Cam toate tabletele vin cu 1GB de RAM și un spațiu de stocare de 16GB. Ca și dotări are: un difuzor, microfon, cameră de 2MP, WiFi, bluetooth și mai câteva. Dacă vreți să vizionați un clip, atunci trebuie să știți că autonomia tabletei e de maxim 9 ore. Ca și dotări suplimentare are: GPS, Miracast, bluetooth, senzori de proximitate și lumină. Poate fi folosit ca un sistem de navigație însă e nevoie de o conectivitate la internet ori de un program bun de navigare.

Un minus ar putea fi că are un singur difuzor și nu două, însă puteți conecta o pereche de căști sau un sistem audio. Sistemul de operare e unul Android 4.4 KitKat care nu mia e chiar ultima versiune deoarece va fi Android 5.0 cât de curând. Diferențele între ultimele două versiuni sunt destul de mici.

Plusuri: cel mai nou Android, arată bine pe alb, bluetooth, performanțe ridicate, fiabilitate și dotările sale.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus MeMO Pad 10 ME103K-1B004A e variata pe alb dar există una și pe negru care oferă cam același lucru. Jos e o prezentare a acestei tablete și voi trebuie să știți că e vorba de o tabletă destul de nouă deoarece are o versiune de Android destul de nouă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu