≡ Meniu

Asus MeMO Pad 7 ME176C-1C047A, tabletă roșie

Pentru cineva care vrea o tabletă red (roșie) acest model Asus MeMO Pad 7 ME176C-1C047A ar fi perfect prin prisma prețului și a dotărilor. Pe scurt trebuie spus că are procesor Intel Z3745 de tip quad core și Android 4.4… aceste două lucruri făcând din această tabletă o alternativă foarte bună la tabletele „românești” care se remarcă prin prețuri foarte mici.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi. Acesta nu e prea mare deoarece tableta vine cu Android Kit Kat și 8GB memorie internă. Multe tablete nu au atâta memorie la un preț similar.
Am pus și o poză așa încât să vezi cum arată aparatul. Din imagine poți vedea că frontal e neagră, iar dacă o să te uiți și la restul pozelor atunci vei vedea că doar spatele e roșu.

Asus MeMO Pad 7 ME176C-1C047A, tabletă roșie

Procesorul care e integrat în acest dispozitiv e unul de tip quad core (model Intel Z3745), iar memorie RAM e una suficientă de 1GB. Chiar și ecranul de 7 inci e unul superb deoarece vorbim despre unul cu o rezoluție HD de 1280×800 pixeli.
Foarte interesant la acest gadget e că are o autonomie de lucru de 9 ore, iar asta se traduce printr-o portabilitate maximă. La acest lucru contribuie și greutatea nu prea mare de 300 de grame.
Softul său e unul foarte avansat deoarece e vorba despre Android 4.4, iar avantajele acestei versiuni față de 4.2 ori altele ar fi optimizările suplimentare.

Sunt multe lucruri pe care eu le apreciez la acest model, mai exact că vine cu un sistem de operare nou, că are hardware ok și o portabilitate bună.
Nu stă așa de bine pe partea de memorie internă deoarece are 8GB memorie, din care doar 4 sunt utilizabili.

De final pot spune despre acest model că e unul care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri în jocuri ori aplicații care au nevoie de mai multe resurse. Dacă nu vă place launcher-ul cu care vine atunci v-aș recomanda să instalați unul din Android Market, iar dacă vreți să aveți net de la Digi (Rds) prin stick atunci ar trebui să urmăriți niște tutoriale de conectare, dar nu știu dacă o să reușiți fără root.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu