≡ Meniu

Asus MeMO Pad 7 ME176CX-1B001A, tabletă multicoloră cu Android KitKat

Tableta Asus MeMO Pad 7 ME176CX-1B001A nu a apărut recent dar încă e folositoare și performantă. Există și alte culori care pot fi pe plăcut vostru sau al persoanei iubite (în cazul în care vreți să faceți un cadou). Pe alb arată foarte bine deoarece și partea din față e pe aceeași culoare. o tabletă cu 3G e mult mai scumpă și acel tip de conectivitate e ideal dacă nu aveți un hotspot în apropiere. Bineînțeles, e necesară o cartelă SIM cu abonament de internet. Acasă, se poate folosi tehnologia WiFi care are o tehnologie mult mai bună (ca și viteză de transfer a datelor).

Alternativele sunt următoarele: tablete din segmentul de vârf, laptopuri compacte sau tabletele cu 3G ori Windows 8.1. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus MeMO Pad 7 ME176CX-1B001A, tabletă multicoloră cu Android KitKat

Procesorul Quad Core de 1.3GHz e un Intel Z3745 care are și placă video destul de bună. Poate fi bun pentru uz office sau chiar și pentru gaming. Ecranul de 7 inci are imagine 800p și are iluminare LED. În rest, 1GB de RAM și o memorie internă de 8GB sunt satisfăcătoare. Sistemul Android nu consumă multe resurse de aceea aceste componente sunt satisfăcătoare.

Dotările sale sunt următoarele: cameră web de 0.3 MP, cameră principală de 2MP, slot pentru card, bluetooth, WiFi n și baterie decentă (la tabletele chinezești baterile sunt foarte slabe). Autonomia maximă e de 9 ore atunci când redați clipuri sau chiar jocuri. Unele jocuri consumă mai mult datorită detaliilor sau datorită graficii.

Plusuri: are un preț foarte bun, Android 4.4 KitKat, autonomie mare pentru vizionat filme și configurație decentă la un așa preț.
Minusuri: nu are prea multe.

Asus MeMO Pad 7 ME176CX-1B001A nu poate fi un înlocuitor pentru PC sau laptop deoarece sistemele de operare sunt diferite. Tabletele sunt bune pentru cei care călătoresc sau care nu vor să ia cu ei un laptop deoarece e prea mare și greu. Se poate alege chiar pe o altă culoare, dar prețul e același și deci nu trebuie să vă faceți griji. Și așa, doar spatele diferă ca și culoare, partea din față e tot pe negru.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu