≡ Meniu

Asus MeMO Pad 7 ME176CX-1B060A, tabletă albă cu autonomie de 9 ore

Asus MeMO Pad 7 ME176CX-1B060A e o alegere destul de bună deoarece e compactă, performantă și dotările sunt corespunzătoare. Acesta are un design alb care e mai plăcut decât cea pe negru, dar depinde de preferințele fiecăruia.

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în calcul late branduri, dar nu aș alege altul cât timp nu oferă o autonomie la fel de bună. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus MeMO Pad 7 ME176CX-1B060A, tabletă albă cu autonomie de 9 ore

Procesorul acestei tablete e unul de tip Quad Core Z3745 și s-ar putea să fie prezent și pe multe altele deoarece nu e foarte scump. Aceste procesoare au placă video integrată decentă pentru jocuri, filme sau alte tipuri de fișiere. Ecranul acestui model e unul cu imagine 1280 cu 800 pixeli și nu e unul oarecare, ci unul care acceptă gesturi. Memoria RAM e una de 1GB dar pentru actualele aplicații e nevoie de ceva mai mult (dacă instalați multe aplicații pe el), însă depinde cum doriți să o folosiți.

Spațiul de stocare e decent deoarece vă ajunge să instalați multe pe ele sau chiar să salvați multe fișiere pe el. Are tehnologii wireless pentru conectare la internet sau a diverselor periferice. Nu putea avea multe porturi sau dotări deoarece e destul de mică și subțire. Laptopurile convertibile care au un ecran detașabil vin cu port USB 2.0 dar acel port e prezent numai la stația de andocare.

Ca și caracteristici speciale are: protecție anti-amprentă, G-sensor, E-compass, Hall sensor, suport Miracast (dacă aveți un televizor Smart), GPS. Din păcate, nu are cel mai nou Android dar va primi un upgrade la o versiune mai nouă. Chiar și 4.4 KitKat e de ajuns pentru o persoană care nu a mai avut o tabletă ori un gadget cu Android.

Plusuri: preț destul de atractiv, ecran HD, autonomie de lucru mare, protecție anti-amprentă la ecran.
Minusuri: camera frontală putea fi mai bună.

Asus MeMO Pad 7 ME176CX-1B060A e un model care poate ține locul unui laptop mai mic și se datorează sistemului de operare. Degeaba ai un gadget foarte performant dacă nu ai un sistem de operare bun. Toate tablete vin cu sistem preinstalat, deci nu e chiar ca la tablete.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu