≡ Meniu

Asus MeMO Pad 7 ME176CX-1D001A, tabletă albastră

Tableta Asus MeMO Pad 7 ME176CX-1D001A e una dintre modelele ieftine de la acest brand și care e ușor de folosit. Poate că una cu Windows ar fi și mai ușor de folosit deoarece nu sunt atâtea setări și interfața e cu butoane mai mari. Varianta cu Android e perfectă pentru cei care sunt pasionați de jocuri și nu numai. Platforma cu Windows nu oferă un pachet de programe așa de mare și mă refer la magazinul online de aplicații.

Alternative sunt tabletele cu Windows deoarece interfața și suportul media e diferit. La unele capitole nu sunt diferențe, dar depinde pentru ce o doriți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus MeMO Pad 7 ME176CX-1D001A, tabletă albastră

Configurația acestui gadget e una satisfăcătoare deoarece un procesor Quad Core e numai bun pentru orice. Tabletele nu au nevoie de componente hardware prea performante, nici măcar cele cu Windows. Sistemul de operare e făcut să consumă un număr mic de resurse pentru ca autonomia să fie și ea pe măsură.

Ecranul de 15 inci e unul cu imagine de 1280 cu 800 pixeli, deci suportă filme 720p. Memoria RAM e de una de 1GB și deci multitaskingul e bun. Spațiul intern e bun pentru suficiente aplicații și fișiere media. Ca și dotări, tablete are următoarele: cameră principală de 2MP, cameră frontală, slot pentru card, bluetooth, WiFi și baterie de tip LI Polymer. Autonomia sa e undeva la 9 ore și e mai mică dacă încercați jocuri 3D.

Greutatea sa 295 grame . Caracteristicile speciale sunt următoarele: ecran cu protecție anti-amprentă, suport Miracast, GPS, senzor G, E-compass și Hall Sensor. Android 4.4 KitKat nu e ultima versiune dar e posibil ca voi să o primiți sub forma unui upgrade. Și așa 4.4 mi se pare satisfăcător, iar la o tabletă ieftină nu puteți avea pretenții mari. Pentru cei care vor ceva mai mult, pot alege o serie ceva mai performantă ori chiar o tabletă diferită, după cum am precizat mai sus.

Plusuri: autonomie mare, Android KitKat, suportă carduri mari, GPS, ecran cu protecție anti-amprentă, spațiu intern bun și ecran HD.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus MeMO Pad 7 ME176CX-1D001A e o alegere bună pentru cei care vor mai mult decât o tabletă chinezească deoarece autonomia e labă pe acele tablete, pe când la acesta e de 2 ori mai mare (poate și mai mult). Clipul de jos poate fi de folos, iar voi trebuie să știți că există variante și pe alte culori.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu