≡ Meniu

Asus MeMO Pad 8 ME181CX-1A048A, tabletă cu autonomie de 9 ore

Tableta Asus MeMO Pad 8 ME181CX-1A048A e una nouă dar nu foarte nouă și spun asta deoarece nu are cel mai nou Android. Nu poate fi folosită ca un sistem de navigație deoarece nu are GPS, însă cu o conectivitate la internet acesta poate fi folosit (funcția WiFi hotspot a telefonului). Deci e nevoie și de un telefon corespunzător pentru că nu orice telefon are acea funcție. E alegerea corectă pentru cei care vor portabilitate și nu vor ceva scump. O tabletă e un gadget portabil accesibil și care-l recomand oricui, iar dacă e oferită de un astfel de brand, nu văd de ce nu o cumpărați.

Dacă vi se pare că e o alegere cam scumpă, nu vă recomand o tabletă de la un brand nou (mai bine alegeți o tabletă cu ecran mai mic și cu caracteristici tehnice ceva mai slabe). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus MeMO Pad 8 ME181CX-1A048A, tabletă cu autonomie de 9 ore

Configurația sa cu un Quad Core de tip Intel Z3745 iar frecvența e de 1.8 GHz. Ecranul e unul de 8 inci cu imagine HD – 1280 cu 800 pixeli. Restul componentelor sunt următoarele: 1GB memorie RAM și spațiul intern de 16GB.

La capitolul multimedia are: difuzoare stereo, cameră web, cameră principală de 2MP, slot pentru card de maxim 64 GB. Pe partea de comunicații are tehnologie bluetooth și wireless. Bateria de 3950 mAh oferă maxim 9 ore de viață în mod economic, deci autonomia poate fi mai mică dacă vizionați un film sau jucați un joc. Caracteristicile speciale sunt: senzor G, E-compass, Hall Sensor și e compatibil Miracast. Accesoriile furnizate sunt cele standard adică cele care le găsiți și la alte tablete. Sistemul de operare e la versiunea 4.4 numită KitKat și nu e ultima – 5 Lollipop.

Plusuri: are Android 4.4, autonomia maximă e generoasă, destul spațiu intern, design plăcut și prețul atractiv.
Minusuri: are doar 1GB RAM și nu are GPS.

Asus MeMO Pad 8 ME181CX-1A048A nu poate înlocui un laptop deoarece are un ecran de 8 inci și sistemul de operare e diferit. Totuși există tabletă și cu Windows 8.1 care poate rula aplicațiile favorite. Din clipul de jos se poate observa cam cât e de mare această tabletă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu