≡ Meniu

Asus MeMO Pad ME173X-1F060A, tabletă cu spate pe verde

Asus MeMO Pad ME173X-1F060A e o tabletă foarte ieftină și care e disponibilă în multe culori, iar configurațiile sunt relativ aceleași. Greutatea tabletei e destul de redusă și se datorează ecranului. Adică, cu cât e mai mic ecranul cu atât dimensiunea și greutatea ei e mai redusă.

Alternative sunt tabletele cu Windows 8.1 ori chiar și cele high end dacă vreți ceva mai special. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus MeMO Pad ME173X-1F060A, tabletă cu spate pe verde

Procesorul cu 4 nuclee al acestui model are o frecvență bună și o placă video integrată decentă. Ecranul acestui gadget e destul de detaliat deoarece imagine e una 800p. Tipul de iluminare are LED ca la restul iar pentru unghiuri mai mari, panoul IPS e perfect. Acesta acceptă gesturi cu până la 10 degete și acest lucru e util atunci când vreți să încercați jocuri pe ea. Deci poate fi folosită și ca o consolă portabilă și pentru că e de 7 inci, poate fi folosită mult mai ușor.

Cu 1GB de RAM multitaskingul e decent și doar ultima versiune numită 5.0 Lollipop are nevoie de 1.5 GB deoarece vine cu un pachet mare de aplicații și caracteristici. Cu o capacitate de 16GB puteți stoca destul de multe aplicații ori fișiere media pe ea. Nu are prea multe porturi ci doar cele standard, camera foto principală are un senzor decent pentru fotografiere și filmare. Pe partea de comunicații are tehnologie bluetooth dar și WiFi.

Bateria sa oferă o autonomie de maxim 10 ore și e valabilă pentru navigare web. Sistemul de operare e la versiunea Android 4.2 Jelly Bean și cu siguranță vor mai fi upgrade-uri software.

Plusuri: spațiu de stocare de 16GB, ecran HD, bluetooth, difuzoare stereo, cameră foto principală de 5MP, autonomie bună etc.
Minusuri: nu are o versiune prea nouă de Android.

Asus MeMO Pad ME173X-1F060A e o alegere bună pentru cei care vor portabilitate, ceva ieftin și fiabil. Toate gadgeturile de la acest brand sunt fiabile și au dotări excelente iar prețurile sunt justificate de dotări și tehnologii. Jos e o prezentare video din care se poate observa că doar spatele e pe o altă culoare (există și pe aceeași culoare).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu