≡ Meniu

Asus MeMO Pad ME70C-1B001A, tabletă albă cu dual core

Asus MeMO Pad ME70C-1B001A e o tabletă de 7 inci a cărui ecran e unul cu rezoluție 1024×600 și panel IPS. Pentru ca toate sarcinile să ruleze fluent acest model e unul dotat cu 1GB memorie RAM și cu suficient spațiu de stocare (dacă acesta nu e suficient atunci aveți la dispoziție și un card reader în care intră carduri de până la 64 de giga).
Un dispozitiv precum acesta se adresează celora care vor o tabletă ieftină, dar de la un brand cunoscut.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat de generație nouă dotat cu sistem de operare Android 4 și multiple facilități utile.

Asus MeMO Pad ME70C-1B001A, tabletă albă cu dual core

Pe partea de specificații acest model e unul dotat cu procesor Atom Z2520 (procesor dual core), 1GB memorie RAM și wireless pentru conectarea la net.
Ecranul e unul clar întrucât vine cu panou IPS, iar rezoluția e una 1024×600 pixeli așa încât să nu pierzi niciun detaliu atunci când te uiți la un film HD… ecranul fiind aproape HD.
Legat de spațiul de stocare trebuie să-ți spun că utilizabil e undeva la 2-4 giga, restul fiind ocupat de sistem și de aplicațiile default.

Pentru achiziționarea acestui model ar fi costul de achiziție deloc mare, că vine de la un brand de încredere, fiabilitatea bună, specificațiile ok și sistemul Android nou. Nici pe partea de portabilitate nu stă prea rău deoarece acest model e unul a cărui baterie ține vreo 5 ore, iar greutatea e de  sub 300 grame (puțin sub).
Din păcate nu vine cu procesor quad core ori cu Android 5, dar nu știu cât de mult v-ar fi ajutat aceste aspecte.

De final pot spune despre modelul acesta că e unul care se adresează celora nu prea pretențioși care vor un aparat care să poată fi utilizat la jocuri, navigat pe net și acces la rețele de socializare.
Pentru a-ți face o părere despre cum arată acest model îți recomand clipul de alături. Trebuie să-ți spun că modelul din acest articol e unul de culoare albă, iar în clip e unul de altă culoare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu