≡ Meniu

Asus MG279Q, monitor pentru jocuri cu 144 Hz

Asus MG279Q are imagine Quad HD adică e ca și cum ați pune patru imagini 720p în una singură. Spre deosebire de cele 1080p, la acesta imaginea e și mai clară iar detaliile sunt mai evidente. Dacă nu vi-l permiteți încă, poate fi luat în rate ori luați un monitor mai ieftin pentru actualul desktop. Un televizor ar fi exclus deoarece nu e la fel de slim și e mai scump. La televizoare, problema e diferită, aveți de ales între modele 1080p și UltraHD (acesta e foarte scump).

Alternativele sale sunt următoarele: monitoarele multimedia, business sau chiar și cele de la alte branduri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus MG279Q, monitor pentru jocuri cu 144 Hz

Pe partea de specificații tehnice are: imagine de 27 de inci, panou IPS, timp de răspuns de 4 ms, imagine 2560 x 1440 pixeli, contrast dinamic de 100 milioane la 1, iluminare de 350 cd/m2, refresh foarte bun pentru gaming – 35-144 Hz (e variabil și numai bun pentru imagine 3D).

Are două boxe de 2 W, iar montarea se face cu un kit de 100 cu 100 mm. Spre deosebire de multe monitoare de gaming, acesta are: o intrare DisplayPort de tip mini, două HDMI-uri, trei USBuri, ieșire audio pentru căști și miniDisplayPort. Are multe caracteristici speciale: Flicker Free, sRGB, tehnologie Trace Free, GameVisual, GamePlus, VividPixel, filtru Blue Light, MHL și tehnologie FreeSync. Deci sunt destul de multe și multe dintre ele sunt prezente doar pe monitoarele lansate anul acesta.

Cu acesta puteți juca sau viziona conținut 3D iar claritatea nu va avea de suferit. Chiar dacă e un monitor special conceput pentru gaming, el poate fi folosit și pentru alte lucruri (aplicații, navigare, vizionat filme, editare etc).

Plusuri: are multe porturi, arată destul de bine, e robust, performant și fiabil.
Minusuri: nu are imagine 4K.

Asus MG279Q e un model ceva mai ieftin decât cele 4K dar poate vă voi vreți ce e mai bun. E nevoie de un buget ceva mai mare pentru un așa tip de monitor. Chiar dacă pare cam scump și desktopul e scump și el. Ideea e că dacă permiteți un PC foarte performant, de ce nu ați putea lua și un monitor potrivit pentru el?

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu