≡ Meniu

Asus MX259H, monitor LED IPS de 25 inci

Asus MX259H e un monitor LED care are o diagonală ceva mai deosebită. Până acum știam de monitoare de 24 inci și de 27 inci, dar e posibil ca pe viitor să existe tot mai multe dimensiuni. acesta merită încercat deoarece e elegant, oferă caracteristici tehnice bune și fiabilitate anu poate fi pusă la îndoială. Va da un plus de eleganță biroului/camerei deoarece are un finisaj argintiu. Poate fi folosit alături de orice desktop deoarece are HDMI dar și VGA. Cablul HDMI ar fi cel indicat pentru un monitor așa de bun.

Dacă vi se pare prea scump, optați pentru un monitor de 23-24 inci cu design mai simplu/clasic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus MX259H, monitor LED IPS de 25 inci

Ca și caracteristici tehnice, monitorul prezintă: diagonală de 25 inci, imagine 1080p, timp de răspuns 5 ms, aspect wide, contrast dinamic de 80 milioane la 1, iluminare de 250 cd/mp și unghiuri de vizibilitate de 178 grade. Panoul e foarte bun de aceea și unghiurile de vizibilitate sunt așa de mari. Această caracteristică vă e de folos atunci când îl folosiți de la o distanță mare pentru diverse lucruri (vizionat filme sau prezentări).

Facilitățile monitorului sunt boxele integrate care sunt cu tehnologie ICEpower Bang & Olufsen, adică sunt ca și în cazul laptopurilor. Calitatea audio e una superioară și tot nu se compară cu cea oferită de un sistem audio extern. Pe partea de conectori are două HDMIuri, VGA, intrare audio și ieșire audio pentru căști.

Caracteristicile speciale sunt: tehnologia Trace Free, Splendid Video Intelligence, QuickFit, Low Blue Light, HDCP, tehnologie audio ASUS etc. E un monitor cu dimensiuni generoase dar nu e foarte greu și nici nu consumă foarte mult (la consum se ține cont de luminozitatea aleasă).

Plusuri: are specificații tehnice foarte bune, arată bine, tehnologii avansate, fiabilitate și două HDMI-uri.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Asus MX259H are un preț nu foarte mic dar real ținând cont de cele oferite. Dacă aveți un buget mai mare puteți alege un monitor ceva mai generos și care oferă caracteristici superioare. Dotările țin și de cât de mare e monitorul dar și cât de scump e acela.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu