≡ Meniu

Asus N551JX-CN298D, laptop multimedia cu GTX 950M

Asus N551JX-CN298D e unul dintre cele mai noi laptopuri marca Asus și se recomandă prin procesorul i7 quad core, ecranul Full HD și placa video GTX. E un laptop din seria N511, adică o serie destinată pasionaților de filme și jocuri. Nu e chiar un laptop de jocuri, dar se va descurca formidabil în ele.
Datorită capacității mari a memoriei toate sarcinile vor rula fluent, iar la nevoie puteți adăuga mai mulți RAMi.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se va descurca formidabil în orice sarcină. Cum arată se poate vedea mai bine în imaginea de alături.

Asus N551JX-CN298D, laptop multimedia cu GTX 950M

Niște specificații ale acestui aparat ar fi procesorul i7-4750HQ (scoate 8247 puncte la benchmark), placa video GTX 950M (model din clasa 1), cei 8 giga memorie RAM și ecranul foarte clar cu rezoluție 1920×1080 pixeli.
Placa de rețea wireless e una ac, deci cu suport Gigabit. Asta înseamnă că vei putea descărca la viteze foarte mari.
În general ecranele de la laptopurile multimedia sunt unele glossy, dar în cazul acestui model e vorba despre unul anti glare așa încât să poți sta cât mai mult în fața lui.
Bateria e una care ține destul de mult (vreo 5 ore) deoarece e una cu 6 celule. Autonomia bateriei e una care depinde în principal și de ce faceți pe laptop. Deci, aceasta poate varia.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă deloc mult, că vine de la un brand de top, că are integrate foarte multe facilități (multe porturi, multe conexiuni etc), că are o fiabilitate crescută.
Contra achiziției ar fi că nu are un ecran cu rezoluție 4K.

Deci, dacă te interesează un aparat care să arate cât de cât bine (evident că nu se poate compara cu un ultrabook Zenbook) și care să incorporeze o mulțime de facilități de top atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Din preview-ul alăturat poți vedea cum arată acest model din seria N551. Dacă aveți vreun dubiu, acest model e unul al anului 2015 care nu are concurență.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu