Asus N551JX-CN299D, laptop cu procesor i7-4750HQ

Asus N551JX-CN299D e un laptop al anului 2015 care se adresează persoanelor interesate de un laptop de jocuri și pentru sarcini multimedia. Deoarece are ecran anti-glare nu o să-ți strici ochii, iar acest lucru se traduce prin faptul că poți sta mai mult timp în fața lui.
Seria N din care face parte și acest model e una care e de top, fiind imediat după seria G (RoG).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi , iar pe acești bani primim un laptop care poate fi utilizat la multiple sarcini fără vreo problemă.
Cum arată poate fi văzut din clipul de de la final.

Asus N551JX-CN299D, laptop cu procesor i7-4750HQVezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Pe partea de specificații acest model se evidențiază cu procesorul i7 4750HQ care are 4 nuclee, rezoluția 1920×1080 pixeli (ecranul fiind unul de 15,6 inci) și cu memoria RAM de 16 giga. Placa video e o GeForce GTX 950 și o să vezi că poate rula jocurile la calitate maximă fără a da semne de slăbiciune. Procesorul e unul foarte rapid care scoate undeva la 8278 puncte la benchmark, iar asta e de vreo 6 ori mai mult decât un procesor i3.
Din păcate nu vine cu sistem de operare, dar puteți să-l instalați de pe un disc DVD ori de pe un stick USB 3.0. Eu aș recomanda Windows 10.
Pentru stocarea diferitelor fișiere acest model e dotat cu SSD, iar această componentă mai are și scopul de a accelera diferite sarcini.
Cei 16GB RAM sunt cam mulți dar ce nu utilizați poate fi utilizat pe post de RAM Drive. 😉

Pro achiziția unui astfel de laptop ar fi că arată bine, că nu costă prea mult, tehnologia integrată și portabilitatea ok.
Contra achiziției ar fi că nu are o rezoluție mai mare. Mi-ar fi plăcut să aibă rezoluție 4K deoarece în acest fel imaginile ar fi fost și mai clare.

Acest model e un perfect desktop replacement și vine cu caracteristici întâlnite pe ultrabook-uri cum ar fi tastatura iluminată și carcasa din aluminiu.
Dacă vreți să descărcați la viteze mari atunci o să vă sară în ajutor caracteristica wireless ac care presupune că se poate transfera la viteză 1Gbps.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }
Adaugă un comentariu