≡ Meniu

Asus N551JX-CN299D, laptop cu procesor i7-4750HQ

Asus N551JX-CN299D e un laptop al anului 2015 care se adresează persoanelor interesate de un laptop de jocuri și pentru sarcini multimedia. Deoarece are ecran anti-glare nu o să-ți strici ochii, iar acest lucru se traduce prin faptul că poți sta mai mult timp în fața lui.
Seria N din care face parte și acest model e una care e de top, fiind imediat după seria G (RoG).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop care poate fi utilizat la multiple sarcini fără vreo problemă.
Cum arată poate fi văzut din clipul de de la final.

Asus N551JX-CN299D, laptop cu procesor i7-4750HQ

Pe partea de specificații acest model se evidențiază cu procesorul i7 4750HQ care are 4 nuclee, rezoluția 1920×1080 pixeli (ecranul fiind unul de 15,6 inci) și cu memoria RAM de 16 giga. Placa video e o GeForce GTX 950 și o să vezi că poate rula jocurile la calitate maximă fără a da semne de slăbiciune. Procesorul e unul foarte rapid care scoate undeva la 8278 puncte la benchmark, iar asta e de vreo 6 ori mai mult decât un procesor i3.
Din păcate nu vine cu sistem de operare, dar puteți să-l instalați de pe un disc DVD ori de pe un stick USB 3.0. Eu aș recomanda Windows 10.
Pentru stocarea diferitelor fișiere acest model e dotat cu SSD, iar această componentă mai are și scopul de a accelera diferite sarcini.
Cei 16GB RAM sunt cam mulți dar ce nu utilizați poate fi utilizat pe post de RAM Drive. 😉

Pro achiziția unui astfel de laptop ar fi că arată bine, că nu costă prea mult, tehnologia integrată și portabilitatea ok.
Contra achiziției ar fi că nu are o rezoluție mai mare. Mi-ar fi plăcut să aibă rezoluție 4K deoarece în acest fel imaginile ar fi fost și mai clare.

Acest model e un perfect desktop replacement și vine cu caracteristici întâlnite pe ultrabook-uri cum ar fi tastatura iluminată și carcasa din aluminiu.
Dacă vreți să descărcați la viteze mari atunci o să vă sară în ajutor caracteristica wireless ac care presupune că se poate transfera la viteză 1Gbps.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu