≡ Meniu

ASUS N552VX-FI109D, laptop multimedia cu ecran 4K

ASUS N552VX-FI109D e un laptop multimedia pentru cei interesați de un model bun la orice, dar în special la editări, vizionat filme și ascultat muzică. Vine dotat cu un procesor i7 din generația nouă (model HQ), ecran de 15,6 (cu panel IPS și rezoluție 4K) și SSD (pe lângă hard).
Se adresează celora interesați de un laptop cu aspect special care să nu facă rabat de la performanță.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un notebook care nu doar arată bine, ci care vine și cu o portabilitate ok având în vedere că are atâtea componente noi.

ASUS N552VX-FI109D, laptop multimedia cu ecran 4K

Procesorul e un i7-6700HQ (model cu 4 nuclee) și în jocuri e ajutat de o placă video GeForce GTX 950M. Când rulează aplicații office, acest model se folosește de placa video integrată în procesor (mai corect e denumirea de procesor grafic).
În opinia mea, memoria RAM e una suficientă, fiind vorba de 8 giga DDR4. Pentru stocare se folosește de un hard de 1TB și de SSD de 128 giga care e de tip M2 (e mai mic decât unul normal).
Aspectul exterior al acestui model e unul excelent, fiind vorba despre un laptop gri-aluminiu realizat din materiale cum ar fi plastic și metal.
Din păcate nu pot spune că are cea mai bună portabilitate, dar e decentă dacă e să luăm în considerare faptul că bateria cu 4 celule ține de la 3-4 ore.
Rezoluția ecranului e una 3840×2160 pixeli, iar din această cauză filmele 4K precum și cele FHD se vor vedea perfect.

Pro achiziția modelului acesta ar fi că are ecran foarte clar (fiind IPS și cu strat anti-glare nu e unul obositor), performanța de top (datorată componentelor de top), aspectul plăcut și plăcile de rețea rapide.

Deci, dacă te interesează un laptop pentru acasă atunci acest model din seria N ar fi recomandarea mea. E și o alternativă mai ieftină la un model G (sau RoG) cu singura diferență că ecranul e 4K. Pentru cei pasionați de jocuri recomand Asus ROG G752VL-GC088D ori R510VX-DM151D.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu