Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus N552VX-FY022D, laptop cu tehnologie Bang & Olufsen ICEpower

Chiar dacă Asus N552VX-FY022D face parte dintr-o serie premium multimedia care tinde spre una de gaming deoarece oferă dotări corespunzătoare și configurație interesantă. Bineînțeles, acesta nu e cel mai avansat model din serie și, cu siguranță, veți găsi unul cu procesor Core i7, de exemplu. Laptopul suportă până la 16GB memorie RAM dar poate că nu-l veți folosi doar pentru jocuri. E acel gen de laptop care poate fi folosit acasă dar și la locul de muncă. Chiar dacă are atât de multe, greutatea sa e acceptabilă – 2.5 kg.

Alternativele sunt numeroase pentru că e nevoie de un buget generos pentru laptopul de mai jos, însă mi se pare un preț corect pentru ce vi se oferă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus N552VX-FY022D, laptop cu tehnologie Bang & Olufsen ICEpower

Pe scurt, configurația acestui laptop e următoarea: Core i5-6300HQ Skylake cu HD Graphics 530, memorie RAM de 8GB, hard disc cu capacitate de 1TB, placă video GTX 950M. Unele laptopuri oferă chiar și două medii de stocare dar asta presupune că unul din cele două e integrat sau e nevoie de un design diferit (un laptop mai mare). Am pus poza de sus pentru a vedea mai bine cum arată la interior și dacă nu vi se pare prea vizibilă tastatură, ea poate fi iluminată ca la laptopurile de gaming.

Finisajul exterior e interesant și mă refer strict la capac (e aproape ca la modelele din seria ZenBook, că doar e vorba de același brand). Cu așa componente nu cred că puteam să reducă din dimensiunile laptopului, dar în locul unității optice, mai bine puneau un SSD sau invers (punea hard discul).

 

Plusuri: arată foarte bine, nu e greu, tastatură iluminată, WiFi ac, DisplayPort, calitate video decentă și sunet clar.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus N552VX-FY022D face parte din cea mai recentă generație de laptopuri multimedia de la acest brand. Dotările sunt cam aceleași și la acesta, doar că unul componentele sunt mai noi și prețul e mai atractiv. Dacă nu sunteți deciși ce să alegeți, atunci vă recomand să vizionați clipul de mai jos, poate veți fi mai motivați.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu