≡ Meniu

ASUS N552VX-FY024D, laptop de 15 inci din seria multimedia

ASUS N552VX-FY024D e un laptop apărut pe piață la începutul anului 2016 și se evidențiază cu tehnologiile noi integrate cum ar fi Intel Skylake, Nvidia Optimus, USB tip C, wireless ac, sunet Bang & Olufsen și altele.
Fiind un laptop din seria N vă dați seama că îl recomand pentru cei interesați de filme, jocuri ori alt divertisment de calitate.

Modelul acesta N552VX vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un laptop care arată bine și vine cu multiple tehnologii integrate (o parte din ele le-am enumerat mai sus).

ASUS N552VX-FY024D, laptop de 15 inci din seria multimedia

Pe partea de specificații acest model are procesor i7 quad core (model i7-6700HQ), placă video GTX 950M și ecran de 15,6 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli și panel IPS. Acest tip de panou te va ajuta foarte mult în cazul în care dorești să vezi filme deoarece oferă niște culori foarte realiste și unghiuri de vizibilitate exemplare.
Unitatea optică e una DVD și te va ajuta la instalarea sistemului de operare deoarece nu vine cu Windows. OS-ul poate fi instalat și de pe o un stick USB, dar fiecare cum îi place.
La capitolul wireless stă bine deoarece are Intel WiDi, iar la net se poate conecta prin Wi-Fi ac.
Hardul e unul de 1TB cu 7200 rotații, dar eu aș fi apreciat dacă ar fi venit cu un SSD deoarece ar fi făcut laptopul ceva mai rapid. (Un SSD poate fi montat în locul HDD al unității optice cu ajutorul unui caddy).

Pentru un astfel de notebook ar fi că poate înlocui cu succes un desktop, că arată bine, portabilitatea ok și puterea de calcul ridicată.
Contra ar fi că nu are SSD și ecran 4K.

Modelele din seria N sunt printre cele mai bune laptopuri de la acest brand, pe locurile fruntași fiind modelele G și Zenbook care pot fi văzute aici.
Deci, dacă te interesează un laptop care să arate bine, dar care să-ți ofere performanțe ok în orice atunci ar trebuie să te îndrepți înspre acest model de la Asus.
Alături e și un clip pentru a vedea mai bine cum arată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu