≡ Meniu

ASUS N552VX-FY026D, laptop multimedia cu i7-6700HQ

ASUS N552VX-FY026D e un laptop de generație nouă cu procesor i7 Skylake, 16 giga de RAM și placă video GTX. E un laptop făcut special pentru sarcini multimedia, iar asta reiese din ecranul Full HD cu panel IPS, procesorul capabil și alte caracteristici care le voi menționa mai jos.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop de tip desktop replacement care arată excelent și are o portabilitate decentă.
Nici nu putem spune că arată rău, lucru mai bine sesizabil din imaginea de alături. La interior are o tastatură foarte bună, iar aspectul e unul de excepție deoarece imită oarecum laptopurile celora de la Apple.

ASUS N552VX-FY026D, laptop multimedia cu i7-6700HQ

Pe partea de caracteristici acest model se evidențiază cu procesorul i7-6700hq care are 4 nuclee, memoria RAM 16GB de tip DDR4 și SSD-ul de 256 de giga.
Placa video din acest model e un GeForce GTX 950M cu 4GB memorie, iar datorită acestui lucru jocurile vor rula excelent, chiar dacă nu-i un laptop special de jocuri.
Din păcate nu vine cu sistem de operare, dar puteți instala ce doriți de pe un stick USB 3.0 ori de pe un DVD.
Având wireless ac și WiDi o să puteți beneficia de o experiență foarte bună atunci când vedeți filme.
Ecranul nu e unul mare, ci unul de 15,6 inci, dar e unul de calitate întrucât vine cu panel IPS și mulțumită stratului anti-glare nu-ți va obosi ochii.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă prea mult, că arată bine, că vine cu tehnologie de ultimă generație și că arată bine.
Contra ar fi că nu are o portabilitate mai bună. Oricum, în cazul acestui model portabilitatea nu e așa de importantă deoarece e menit să fie un laptop care să înlocuiască un desktop.

Deci, dacă te interesează un dispozitiv care să poată fi utilizat la vizionare de filme Blu-ray ori la orice tip de sarcină fără să dea un semn de obosire atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum se prezintă acest laptop și ce poți face cu el.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu