≡ Meniu

Asus N751JK-T7085P, laptop multimedia cu ecran FullHD IPS

ASUS N751JK-T7085P e un laptop al seriei N cu ecran ceva mai mare pentru a v[ bucura de claritatea ecranului IPS. De cele mai multe ori, un ecran mare presupune și o imagine mai detaliată – 1080p, dar pot fi laptopuri de 15 inci și cu imagine FHD. Configurația acestor laptopuri trebuie să fie destul de puternică deoarece nu e vorba de o serie oarecare și la acest capitol, pot să spun că se situează undeva între o serie multimedia și una de gaming.

Nu e la fel de accesibil pentru oricine dar e mult peste multe laptopuri multimedia și datorează în mare parte procesorului și construcției. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus N751JK-T7085P, laptop multimedia cu ecran FullHD IPS

Acest Intel Core i7-4710HQ nu e cel mai nou dar pare să fie de ajuns pentru ce a fost conceput laptopul iar împreună cu restul componentelor pare să ofere performanțe impresionante. Suportă destul de multă memorie RAM dar și 8GB, cât are instalat, e de ajuns. Ecranul său cu diagonală de 17 inci oferă un panou ceva mai bun decât la restul, astfel, unghiurile de vizibilitate sunt maxime – IPS.

Pe acesta puteți stoca destul de multe date deoarece are un hard disk de 1TB. Ca și performanțe, un SSD e mult superior dar are un număr limitat de scrieri. E mult mai greu decât un laptop de 15 inci deoarece are componente mult mai bune și construcția e diferită. Plăcile video sunt destul de diferită, cea integrată e utilă ori de câte ori doar navigați ori folosiți un program simplu, iar cea dedicată e folosită la jocuri, filme și aplicații de editare.

Plusuri: are un design elegant, ecran superb, calitate audio decentă, fiabilitate, dotări satisfăcătoare etc.
Minusuri: nu sunt.

ASUS N751JK-T7085P poate ține locul unui desktop dacă nu aveți nevoie neapărat de un ecran foarte mare. Laptopurile au fost concepute pentru a fi folosite de la o distanță mică iar pentru o imagine mai mare, se poate conecta un televizor un monitor la acesta. Poate fi folsoit chir și ca un laptop de tip business deoarece e performant și are ieșire DisplayPort.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu