≡ Meniu

Asus N751JK-T7174D, notebook de 17,3 cu ecran FHD

Asus N751JK-T7174D e unul dintre cele mai bune laptopuri multimedia de pe piață, iar dacă te interesează un desktop replacement atunci acesta ar fi recomandarea mea. Nu are HDD, dar are un SSD de 240, iar ecranul de 17,3 inci e unul cu rezoluție Full HD. O să-l puteți folosi și în scopuri business deoarece are ecran anti-glare care nu vă va obosi ochii.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar având în vedere configurația e un laptop numai bun pentru acești bani. Evident că există multiple derivații acestuia, toate făcând parte din seria N751.
Din imagine se poate observa că e un laptop foarte asemănător cu Macbook, însă în partea dreaptă are tastatură numerică, lucru care nu știu cât de util va fi.

Asus N751JK-T7174D, notebook de 17,3 cu ecran FHD

Vine cu un procesor i7-4710HQ, cip grafic GTX 850 și cu un ecran de 17 inci care are rezoluție Full HD. Pe partea de memorie are un SSD de 240 giga, iar memoria RAM e de 8GB. Și placa video GeForce are memorie, mai exact 4 giga, aceștia ajutându-te să joci diferite jocuri fără sacadări,
Pentru a transfera fișiere la viteză mare acest model are wireless ac, iar prin acest wireless vă puteți folosi de banda de 5Ghz a router-ului dvs. Un ruter ac ieftin e Archer C2.
Nu vine cu sistem de operare și de aceea pentru instalarea lui vă puteți folosi de unitatea DVD ori de portul USB 3.0 (are 4 astfel de porturi). În general eu recomand să instalați sistemul de pe un stick USB deoarece procesul va fi mai rapid. Iar, dacă nu știți ce sistem să instalați atunci eu vă recomand Windows 8.1 pe 64 biți. Acesta e un OS destul de stabil deoarece a apărut și Update 3 care e un fel de Service Pack 3.

Avantajele cumpărării unui laptop precum acesta ar fi tehnologia de ultimă generație care e integrată, aspectul plăcut, costul de achiziție nu prea mare și performanța.
Dezavantaje sunt, însă nu așa majore. De exemplu îi lipsește rezoluția 4K, dar nu pot spune că acest lucru e unul esențial.

De final pot spune că-ți recomand modelul acesta deoarece e fiabil, performant și arată bine. Multă lume cumpără un laptop datorită faptului că vine de la brandul X, dar ar fi bine să vă uitați și la configurație, iar acesta are o configurație excepțională… părerea mea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu