≡ Meniu

Asus N751JK-T7176D, laptop multimedia din aluminiu

Laptopul Asus N751JK-T7176D e unul care poate fi bun pentru uz multimedia (muzică, filme și jocuri). Cu siguranță, nu se poate compara cu un laptop din seria RoG (Republic of Gamers). Spun asta deoarece acela e conceput special pentru jocuri, pe când acesta se adresează unui număr mai mare de utilizatori. Și un laptop RoG poate fi folosit ca un laptop simplu dar costă mult mai mult. Nu e vorba de o serie oarecare și care nu se adresează oricui.

Alternativele sunt destul de multe ținând cont că e vorba de un laptop destul de scump. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus N751JK-T7176D, laptop multimedia din aluminiu

Procesorul Core i7-4710HQ e unul destul de performant și care merită încercat pentru cei care vor mai mult. Are tehnologie Haswell dar și o placă video, mă refer la cea integrată. Cea dedicată e una GTX 850M cu 4GB memorie video. Aceasta e prezentă și la serii mai ieftine, cum e seria X. Pe viitor, vom vedea configurații puternice și pe laptopuri simple însă caracteristicile speciale sunt cele care vor face diferența. Mă refer la tastatura iluminată, carcasa din aluminiu, SSD mare etc.

Ecranul de 17.3 inci are o imagine de tip 1080p adică detaliile sunt ceva mai multe. Pe partea de memorie RAM are o capacitate de 12 GB care e dispusă pe două sloturi. Pe lângă acel SSD, are și un hard disk de 1TB. Nu are unitate Blu-ray dar nici nu cred că folosea la ceva (unitate DVD pare satisfăcătoare).

E nevoie de o baterie așa de mare deoarece configurația are un consum destul de mare. Pe partea de comunicații are WiFi, Bluetooth, LAN, USB-uri etc.

Plusuri: are tehnologie WiFi ac, port DisplayPort, tastatură iluminată, subwoofer decent, carcasă din aluminiu, porturi USB 3.0 etc.
Minusuri: nu prea sunt deoarece are performanțe ridicate.

Asus N751JK-T7176D e un laptop care poate rula cam orice joc însă detalii pot fi diferite față de un desktop în același buget. La un desktop trebuie să luați un ecran care e mai mare decât la un laptop iar unghiurile de vizibilitate pot fi mai bune.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu