≡ Meniu

Asus N751JX-T7006D, laptop multimedia cu ecran FullHD și DisplayPort

Asus N751JX-T7006D e o alegere bună pentru cei care vor să joace jocuri ori chiar să vizioneze un film la calitate video foarte bună. Chiar dacă ecranul e FullHD și filmul trebuie să fie la o calitate video superioară. Jocurile pot fi rulare la detalii aproape maxime deoarece componentele hardware vă permit acest lucru. Un laptop de gaming are sistem de răcire mai bun, suportă două medii de stocare și componentele sunt ceva mai bune. Un laptop ca și acesta se poziționează undeva într un laptop obișnuit și unul profesional.

Alternativele sunt destul de multe și parcă nu prea sunt modele care pot concura cu acesta. Seria N e apărută de mulți ani și oferă soluții moderne și eficiente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus N751JX-T7006D, laptop multimedia cu ecran FullHD și DisplayPort

Nu e nevoie chiar de un Intel Broadwell, chiar și acest i7 Haswell mi se pare bun iar performanțele laptopului țin și de restul componentelor. Are destulă memorie RAM – 8GB, iar hardul e de 1TB. Dotările sale sunt bune iar ecranul de 17 inci oferă experiență bună deoarece are panou IPS pentru unghiuri de vizibilitate mai bune.

Dotările sale sunt destul de diversificate dar aduce și câteva dotări speciale: tastatură iluminată, bluetooth, WiFi ac, LoJack, carcasă din aluminiu, subwoofer și mai câteva. Sistemul de operare recomandat nu e preinstalat ci are doar Free DOS. Un laptop cu ecran mare e și ceva mai mare, deci și greutatea a avut de suferit. Oricum, e genul de laptop care îl folosiți pe birou și cu care călătoriți. O recomandare pentru cei care călătoresc ar fi o tabletă cu ecran mai mare sau mai mic, depinde de preferințe ori buget.

Plusuri: arată foarte bine, multe porturi utile, ecran 1080p, adaptor pentru cadru, subwoofer, performanțe bune etc.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Asus N751JX-T7006D oferă performanțe peste medie iar acestea sunt evidențiate mai bine cu un sistem de operare corespunzător – Windows 10. Bineînțeles, veți opta pentru o variantă pe 64 de biți care e mult mai eficientă. Laptopul de mai jos e relativ același doar unele componente pot să difere dar performanțele sunt relativ același.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu