≡ Meniu

Asus N751JX-T7008D, laptop de 17 inci cu SSD, Blu-ray și Wi-fi ac

Asus N751JX-T7008D e un laptop de 17,3 inci care are rezoluție 1920×1080 pixeli și multiple lucruri care-l fac un laptop de generație nouă cu posibilitatea de a rula jocuri la calitate maximă. Vine la pachet cu un procesor i7 4720HQ (model quad core) și cu o placă video GTX 950M care te vor ajuta să poți rula cele mai bune jocuri ale momentului, chiar dacă laptopul e mai mult pentru multimedia și mai puțin pentru jocuri.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci te va ajuta la vizionarea filmelor Blu-ray fără a pierde vreun detaliu. Datorită capabilităților sale putem spune că e un excelent desktop replacement.

Asus N751JX-T7008D, laptop de 17 inci cu SSD, Blu-ray și Wi-fi ac

Pe partea de specificații lucrurile prin care se remarcă sunt procesorul i7 quad core, placa video GTX care e excelentă pentru jocuri, ecranul de 17,3 inci cu rezoluție Full HD și capacitatea impresionantă de RAM (16 giga).
Capacitatea de stocare e una impresionantă de 1TB, iar pentru accelerarea diferitelor sarcini acest aparat are și un SSD (M.2) de 256 de giga.
Legat de ecran nu am menționat faptul că e unul anti glare care nu te va deranja în cazul în care vei sta mai mult în fața lui.
Foarte interesant e faptul că suportă wireless ac, lucru care presupune că putem descărca la viteze Gigabit de pe net.
Greutatea acestui model e una redusă deoarece vine cu carcasă din aluminiu, iar din această cauză obținem o greutate de 3,4 kile.

Recomand acest model datorită procesorului puternic, că are multe porturi și că vine cu componente noi.
Contra ar fi lipsa ecranului 4K. Un alt minus e că nu are Windows, dar asta nu e o problemă prea mare deoarece sistemul poate fi instalat cu ușurință de pe un stick USB.

Deci, dacă te interesează un model multimedia atunci ți-l recomand pe acesta. Toate componentele din dotare sunt duse la extrem, adică are în el ce e mai bun.
Din clipul de alături poți să-ți faci mai bine o părere despre cum arată acest model. Poți vedea că e unul lansat de curând, clipul fiind filmat la prezentarea sa.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu