≡ Meniu

Asus N751JX-T7009D, laptop cu ecran IPS 1080p și configurație puternică

Asus N751JX-T7009D e o alegere foarte bună pentru cei care vor un laptop mai special și care să arate bine. Seria N e una destul de elegantă și oferă dotări premium destul de bune și sunt relativ același. Apreciez mult că are tehnologii audio mai avansate și că are un ecran 1080p. Având în vedere că ecranul e de 17 inci, consider că putea fi chiar și 4K și cu o ieșire DisplayPort.

Alternativele sunt multe deoarece aveți nevoie de un buget mare pentru acesta și o mare parte din laptopuri sunt accesibile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus N751JX-T7009D, laptop cu ecran IPS 1080p și configurație puternică

Cu siguranță, vă doriți un laptop de ultimă generație cu Intel Broadwell și placă video GTX. Configurații ca aceasta erau prezente doar pe laptopurile de gaming, dar un laptop de gaming nu înseamnă doar componente bune ci și un sistem de răcire eficient și oferă posibilități de upgrade.

Ecranul său e unul de 17 inci iar imaginea e una 1080p pentru mai multe detalii, dar ținând cont de tendințe, putea fi și 4K. Componentele hardware sunt importante pentru cei care au mai avut un laptop și nu au fost mulțumiți de el. Acesta se apropie ca și performanțe de unul pentru jocuri. Spațiul de stocare e mare dar tot un SSD e mai performant. Cam toate laptopurile acestui brand oferă dotări bune și arată bine. Acesta e mai greu deoarece are componente cu performanțe ridicate, ecranul e mare și bateria e de 6 celule.

Acea placă video GTX are un consum mare dar tot e mult mai mic decât cele pentru desktopuri. Componentele pentru laptopuri sunt concepute diferit deoarece laptopul e cu baterie.

Plusuri: are tastatură iluminată, subwoofer, autonomie de lucru decentă, carcasă din aluminiu, DisplayPort etc.
Minusuri: nu are un preț prea atractiv.

Asus N751JX-T7009D e un laptop decent care nu excelează la mai toate capitolele, dar nu sunt multe laptopuri ca și acesta. Unitatea Blu-ray mi se pare destul de inutilă deoarece sistemul de operare poate fi pus și cu ajutorul unui memorii USB și nu prea se mai folosesc discuri. Clipul de jos e util doar pentru cei care nu și-au făcut o idee despre acest laptop.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu